Zor maç ama biz hazırız

Zor maç ama biz hazırız

Atiker Konyaspor'un Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia, Galatasaray maçı için “Zor karşılaşma ama biz hazırız” açıklamasında bulundu.

Mehdi: "Galatasaray sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Bunun bilincindeyiz. Zor bir maç ama biz de hazır durumdayız. İyi çalıştık. Çalışmalarımızı da yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Evimizde oynamanın avantajını kullanacağız" dedi.

GALİBİYETLER ÖZGÜVENİMİZİ ARTTIRDI

Atiker Konyaspor’un bu sezon oynadığı tüm maçlarda 90 dakika boyunca forma giyen Mehdi Bourabia son dönemde alınan galibiyetlerin kendilerine çok iyi geldiğini ifade ederek " UEFA Avrupa Ligi’ne çok iyi başlamadık. Şunu da unutmamak lazım sezon başından bu yana epey zorlu müsabakalara çıktık. Son haftalarda yavaş yavaş adaptasyon sürecini atlatmamız ve takım arkadaşlarımızı hem antrenman de maçlarda daha yakından tanımamız bize olumlu olarak yansıyacak. İnanıyorum ki daha iyi sonuçlar alacağız. Sonrasında aldığımız bir galibiyet var. Son dönemde aldığımız galibiyetler özgüvenimizi artırdı. Bizim için her maç önemli.  Şu an önümüzde zorlu bir Galatasaray maçı var. Galatasaray maçını tamamladıktan sonra Salzburg maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.