Zor haftalar bizi bekliyor

Zor haftalar bizi bekliyor

Sahasında Körfez İskenderunspor ile berabere kalan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, Körfez maçını kazanarak rahatlamak istediklerin ancak bir puanla yetindiklerini ifade ederek kendilerini zor haftaların beklediğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.Körfez İskenderunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur: “ Kalan 9 haftada bizleri gerçekten çok zorlu maçlar bekliyor. Rakibimiz olan İskenderunspor’u yenip sıralamada puan olarak onlarında üzerinde yer almak istiyorduk. Bunu yapamadığımız için üzgünüz” dedi.

Ligde bulundukları konumlar nedeniyle iki takım açısından da stresi yüksek bir maça çıktıklarını belirten Baysangur: “ Açıkçası skor 2-1 olana kadar da sahada olduğumuzun farkında değildik. Ancak skor 2 -1 olduktan sonra istek ve arzumuzu, oyun içinde varlığımızı anladık ve rakibimize bunu hissettirdik. Bugün maçın büyük bir bölümünde oyundan kopuk, düzen içinde oynayamayan, önceki haftalarda ortaya koyduğumuz oyun bütünlüğünü oluşturamadığımız bir maç gerçekleştirdik. Artık ligin boyu kısaldı. Kalan 9 haftada bizleri gerçekten çok zorlu maçlar bekliyor. Rakibimiz olan İskenderunspor’u yenip sıralamada puan olarak onlarında üzerinde yer almak istiyorduk. Bunu yapamadığımız için üzgünüz.  2–2’den sonra kazanabilecek pozisyonlarımız oldu. Biraz daha dikkatli olsaydık kazanabilirdik. Son vuruşlarda etkili olabilseydik daha farklı bir maç olabilirdi. Çok istememize rağmen kazanamadık ve berabere bitti. Sonuç olarak ikili averaja baktığımız da rakibimizi deplasmanda yendiğimiz için daha avantajlıyız. Artık bu maçı geride bırakıp önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız zorlu müsabakaya hazırlanmamız gerekli. Oyun olarak değil ama stres yaşadığımız bu tip maçlara hazırlanma noktasında yaşadığımız gerginliği de yenmemiz gerekiyor. Genç bir takımız ve bu tür durumlarda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Tüm bunların farkındayız. Buna rağmen kaybetmemek maçın sonuna kadar o isteği koruyabilmek güzel. Evimizde kazanmamız gerekiyor. Tüm ekip olarak bunun farkındayız. Artık içerde kazanmalıyız. Oyuncularımı bu gün gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.