Ziya Acar yeniden başkanlığa seçildi

Ziya Acar yeniden başkanlığa seçildi

Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi 6. olağan genel kurulu mevcut başkan ziya Acar’ın katıldığı tek liste ile gerçekleştirilirken, Ziya Acar, katılımcı delegelerin tüm oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken güven tazeledi.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyeti sürdüren Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Konya makine Mühendisleri Odası çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan kurulu oluşturulduktan sonra söz alan Türk Tarım-Sen Konya-Karaman Şubesi Başkanı Ziya Acar, yaptığı konuşmasında şunları söyledi. “ 25 yıl boyunca hiçbir zaman memuruna, vatanına, milletine ihanetle suçlanmayan Türk Tarım Orman-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonunun mensupları olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Tarım ve orman Bakanlığındaki çalışanların döner sermayeden bir türlü yararlanamaması, bu konuda kazanılmış olan hakların geri alınması çalışanlarımızı mağdur etmiştir

Fazla mesai ücretleri çok komik kalmakta işçilere verilen mesailer ile memurlara verilenler arasında büyük adaletsizlikler vardır TİGEM’lerde çalışan arkadaşlarımızın çok derin ve yapısal sorunları vardır. Kısaca sektörümüzde çalışan tüm üyelerimizin sorunları belli ama çözüm yolları kapanmaktadır. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Tarım Orman-Sen olarak bugüne kadar tüm engellere dik durduk ve bundan sonra da dik durmaya devam edeceğiz. Üyelerimiz hak ve hukukları korumak adına her türlü alan ve sahalarda mücadelemiz sürecektir” dedi. Protokol konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Son olarak seçimlere geçildi. Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi 6. Olağan Genel Kuruluna 110 delegeden 91 delege katıldı. Seçim sonunda yapılan sayımla tüm delegelerin oyunu alan mevcut başkan Ziya Acar ve yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilerek güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.