Zirvede Başakşehir rüzgarı esiyor

Zirvede Başakşehir rüzgarı esiyor

Sezon başında oynadığı Avrupa Ligi eleme maçlarında Shaktar Donestk’e elendikten sonra lige fırtına gibi giriş yapan Medipol Başakşehir takımı  6. Haftada yenilgisiz şekilde Spor Toto Süper Ligin zirvesinde yer alıyor

Geçtiğimiz sezonu 59 puanla Atiker Konyaspor’un altında bitiren  İstanbul temsilcisi yeni sezonda gösterdiği performansla rakiplerine gözdağı verdi. Medipol Başakşehir geride kalan 6 haftada sadece 1 beraberlik alan  İstanbul temsilcisi diğer beş maçta ise rakiplerini sahadan eli boş gönderdi.

Sezon başında Fenerbahçe’yi yenen Medipol Başakşehir takımı  Bursapor’u 2-0  Kasımpaşa’yı ise 3-1 yendi. İstanbul ekibi Gaziantep deplasmanında da 1-0’la kazanmasını bildi 

TEK BERABERLİK OSMANLI 

Medipol Başakşehir takımı bu sezon tek beraberliğini sahasında Osmanlıspor’a karşı aldı. İstanbul temsilcisi  sahasında oynadığı maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza attı ve maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Medipol Başakşehir bu maçın ardından kazanmaya devam etti. İstanbul temsilcisi bu maçın ardından deplasmanda Alanyaspor’a 5 gol birden attı.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR 

Medipol Başakşehir bu sezon 6 hafta geride kalırken zirvedeki yerini koruyor. Henüz yenilgi yüzü görmeyen İstanbul temsilcisi topladığı 16 puanla ligin zirvesinde yer alırken oynadığı 6 maçta rakip kalelere 14 gol birden attı. Medipol Başakşehir kalesinde ise 3 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.