Zirve 47 bin ziyaretçiyi ağırladı

Zirve 47 bin ziyaretçiyi ağırladı

Konusu bakımından yılın en büyük fuarı olan ve makine sektörünün dünyaya tanıtıldığı “Konya Endüstri Zirvesi”ne 4 günde 47 bin 258 kişi ziyaret etti

30 Nisan'da  Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde başlayan “Konya Endüstri Zirvesi” 3 Mayıs 2015 Pazar günü sona erdi.

TÜYAP Konya Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, 6 ayrı salonda 66 bin m2 kapalı, 20 bin m2 açık alan olmak üzere toplam 86 bin m2’lik sergileme alanında, 24 ülkeden 525  firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan Fuar’da bin 546 marka ve bin 500 den fazla makine görücüye çıktı. 4 gün boyunca 27 ülke ve 55 ilden gelen 47 bin 258 ziyaretçiyi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya geldi.

4 gün boyunca yurtiçinden ve Türkiye'nin tüm bölgelerinden,  yurtdışından ise 27 ülkeden (Azerbaycan, Bangladeş, S. Arabistan, Sırbistan, Almanya, İran, Makedonya, Irak, Hollanda, Fransa, Suriye, İngiltere, Rusya, Tunus, Cezayir, Fas, Tayvan, Çek Cumhuriyeti, Sudan, Gürcistan, Mısır, Bulgaristan, Romanya, İspanya, Polonya, Ermenistan, Ukrayna) gelen on binleri Konya’da buluşturan Fuar, katılımcı firma standlarında gerçekleştirilen dünya ve ülke lansmanları ile önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Makine sektörünün dünyaya tanıtıldığı  en önemli ve en verimli buluşma noktası oldu.

Gelecek yıl 28 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Konya Endüstri Zirvesi 2016 Fuarları'na ise hazırlıklar şimdiden başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.