Ziraat Odası 2 Yıl Aradan Sonra Seçime Gidiyor

Ziraat Odası 2 Yıl Aradan Sonra Seçime Gidiyor

Yüksek Seçim Kurulu‘nun (YSK) seçim yapılması kararıyla 2 yıldır genel merkezin belirlediği kayyum heyeti ile yönetilen Sivas Ziraat Odası’nda seçim heyecanı başladı. Genel Kurul tarihi İlçe Seçim Kurulu tarafından 21 Eylül olarak...

Yüksek Seçim Kurulu‘nun (YSK) seçim yapılması kararıyla 2 yıldır genel merkezin belirlediği kayyum heyeti ile yönetilen Sivas Ziraat Odası’nda seçim heyecanı başladı. Genel Kurul tarihi İlçe Seçim Kurulu tarafından 21 Eylül olarak belirlenen Ziraat Odası olağanüstü genel kurulunda kayyum heyetinin adayı Hacı Çetindağ ve daha önceki başkan Durmuş Şeker yarışacak. Mahkeme kararıyla seçime gidildiği için hiçbir konuşma yapılmadan direk seçimlere geçilecek.

Seçimde 21 asil ve 21 ise yedek meclis üyelerinin seçimi yapılacak. Meclis toplantısında ise çoğunluğu sağlayan taraf Ziraat Odası Başkanı olarak göreve başlayacak. Olağanüstü Genel Kurulda Kayyum Heyetinin ortak adayı Hacı Çetindağ ile görevden alınan mevcut Başkan Durmuş Şeker, Ziraat Odası Başkanı olmak için yarışacak.

5 AY SONRA 2. BİR SEÇİM

Süreç bununla da bitmeyecek. Ziraat Odasının 2015 Şubat ayında Olağan Genel Kurulu'nun yapılması gerektiğinden dolayı oda 5 ay içinde 2. bir seçim süreci yaşayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.