Ziraat Mühendisleri iftarda buluştu

Ziraat Mühendisleri iftarda buluştu

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şubesi Dedeman Otel’de düzenlenen iftarda bir araya geldi. Programda meslekte 35. yılını dolduran üyelere de plaket takdim edildi

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şubesi Dedeman Otel’de düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine Konya Tarım İl Müdürü Seyfettin Baydar, ilçe tarım il müdürleri, ziraat odalarının başkanları, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri ve çok sayıda ziraat mühendisi katıldı. İftar yemeğinin ardından meslekte 35. Yılını dolduran ziraat mühendislerine plaket takdimi yapıldı.

3-079.jpg

İftar yemeğinde konuşan ZMO Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Süleyman Soylu, “Ülke tarımının kalbinin attığı Konya’da sizleri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Rahmet ve bereket ayında başta Filistin olmak üzere dünyanın farklı  coğrafyalarında zulüm gören ayakta kalma mücadelesi veren İslam’ın sancaktarlığını yapan Müslüman kardeşlerimizi saygıyla anıyorum. Dualarımız onlarla. 1994 yılında açılan ZMO Konya Şubesi, Konya tarımının kalkınması için mücadele vermektedir. Odamızda aktif olarak 1990 civarında üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek fiziki bir ortama kavuştuk. Çiftçi ve devlet arasında önemli bir köprü olan ziraat mühendisliğinin önemini her geçen gün artmaktadır. ZMO Konya Şubesi olarak şehrimizde tarımın daha iyi yerlere gelmesi için büyük çaba göstermekteyiz. İftar davetimize tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.