Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Burs İmkânı

Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Burs İmkânı

Asıl faaliyet alanı olan kimyevi gübrenin yanı sıra tarımın diğer önemli girdisi zirai ilaç sektöründe de faaliyet gösteren Gübretaş, ziraat fakültesi öğrencilerine 4 sene karşılıksız eğitim bursu verecek. Aylık 250 TL olarak ödenecek...

Asıl faaliyet alanı olan kimyevi gübrenin yanı sıra tarımın diğer önemli girdisi zirai ilaç sektöründe de faaliyet gösteren Gübretaş, ziraat fakültesi öğrencilerine 4 sene karşılıksız eğitim bursu verecek. Aylık 250 TL olarak ödenecek burs için 15 Ekim’e kadar www.gubretas.com.tr'den başvuru yapılabilecek.

Başvurular için; çiftçi çocuğu olma, ziraat fakültesinin bahçe bitkileri, tarımsal yapılar ve sulama, bitki koruma, tarla bitkileri, toprak bilimi ve bitki besleme bölümlerinden herhangi birinin 1. sınıfına bu sene kayıt yaptırma şartları aranıyor. Sonuçlar 6 Kasım 2014'te şirketin web sayfasında açıklanacak.

Tarım sektörünün geleceğinin eğitimde olduğunu vurgulayan Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta, "8 senedir ziraat öğrencileri için geri ödemesiz eğitim bursu veriyoruz. Çünkü sektörümüzde değişimin yolunun eğitimden geçtiği kanaatindeyiz. Türkiye’de 31 üniversitede ziraat fakültesi var ve Gübretaş'ın eğitim bursundan 2007’den bu yana toplam 200 civarında öğrenci yararlandı." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.