Zeze Çorba lezzet ağını genişletiyor

Zeze Çorba lezzet ağını genişletiyor

Lezzetli yemekleri ve dolgun menüsü ile 2009 yılından bu yana Konya'da hizmet veren Zeze Çorba, Selçuklu Bosna'da açtığı yeni şubesi ile lezzet ağını genişletti.

Tecrübeli personeli ve kaliteli hizmetleriyle dikkatleri üzerine çeken Zeze Çorba, Nalçacı'da bulunan şubesine bir yenisini ekleyerek Selçuklu Bosna'da da müşterileri ile buluşacak. Yaklaşık 9 yıldır Konya'da müdavimlerini ağırlayan Zeze Çorba, Bosna Hersek Mahallesine açtığı yeni şubesi ile yeni yerinde de herkesin damak zevkine hitap etmeye devam edecek. Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerine açılan Zeze Çorba, alışılagelmiş lezzetlerin dışında yöresel tatlara da zengin menüsünde yer vererek, her damak zevkine uygun lezzetleri bir arada bulunduruyor.

Zeze Çorba'nın, ev konforunda rahatlıkla yemek yenilebilecek bir yer olduğunu dile getiren Zeze Çorba İşlet Sahibi Yunus Haymanoğlu, "Uzun yıllardır Konya'da müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yaklaşık 9 yılda lezzetimizle belli bir noktaya geldik ve artık vatandaşlarımız tarafından bilinen bir işletme olduk. Tercih edilmemizin en büyük nedenlerinden birisi müşterilerimize ev konforunda rahatlıkla yemek yiyebilecekleri bir ortam oluşturmamız. Bu oluşumu da lezzet ve kalitemiz ile yakalıyoruz. Tüm bunlarla birlikte Bosna şubemizde de aynı kalite ve hizmette sunumlarımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca Bosna Hersek civarında internet üzerinden siparişler alarak teslimlerini sıcak bir şekilde yapacağız. 7 gün 24 saat iki yerimizde de personellerimiz ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Açılışın ardından davetliler ile tek tek ilgilenen Zeze Çorba İşletme Sahibi Yunus Haymanoğlu, misafirlerine çorba ikramında bulundu.

HÂLİD ŞEN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.