Zeydan Karalar, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Zeydan Karalar, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa, Ova ve Uçak mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yanına Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve birim müdürlerini de alan Başkan Karalar, mahallede vatandaşlar tarafından alkışlar...

Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa, Ova ve Uçak mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Yanına Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve birim müdürlerini de alan Başkan Karalar, mahallede vatandaşlar tarafından alkışlar ve sloganlar ile karşılandı. Belediye imkânları doğrultusunda ilçede hizmet gitmeyen mahalle kalmayacağını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Bölge halkı özellikle çevrede bulunan plastik ve geri dönüşüm tesisleri ile ilgili şikâyetlerini iletti. Bu tesislerin gürültü ve kokuya neden olduğunu belirten mahalle sakinleri sorunun çözümü için Başkan Karalar’dan yardım istedi.

Konu ile bizzat ilgileneceğini belirten Karalar, insan sağılığının ve huzurunun her şeyin önünde olduğunu söyledi. Vatandaşların şikâyeti üzerine birim amirlerine talimat veren Başkan Karalar, Çevre Sağlığı İl Müdürlüğü ile bizzat görüşüp konunun önemini anlattı. Gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Başkan Karalar, bu anlamda her zaman vatandaşı yanında olacaklarını kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.