Zekeriya Öz'den MİT hakkında şok iddia

Zekeriya Öz'den MİT hakkında şok iddia

Savcı Zekeriya Öz, 7 Şubat krizi hakkında yaptığı açıklamada, devletin PKK ile ülkenin bölünmesi konusunda anlaştığını ileri sürdü.

Savcı Zekeriya Öz, 7 Şubat MİT krizi hakkında Twitter'dan birtakım iddialarda bulundu. Öz, "7 Şubat krizi diye lanse edilen adli vaka, devletin üst düzey görevlilerinin PKK ile yaptığı Türkiye'nin bölünmesini kabul ettikleri anlaşmadır" dedi.

7 Şubat krizi (2012) olarak tarihe geçen olay, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Özel Yetkili Savcı Sadrettin Sarıkaya tarafından ifade vermek üzere çağırmasıyla başlamıştı.


Gülen Cemaati tarafından MİT'i ele geçirmek için yapıldığı belirtilen operasyonun, Başbakan Erdoğan'a kadar uzanacağı iddia edilmişti. Bu olayla birlikte, AK Parti ve Gülen Cemaati arasındaki köprülerin atıldığı önü sürülmüştü.

BÖLÜNME KONUSUNDA PKK İLE ANLAŞTILAR


Zekeriya Öz'ün konuyla ilgili olarak yazdığı tweetler şöyle:

7 Şubat krızi diye lanse edilen adli vaka devletin üst düzey görevlilerinin PKK ile yaptığı Türkiye'nin bölünmesini kabul ettikleri anlaşmadır.

Gösterilen tepki işin Başbakana uzanacağı ihtimali değil bilakis yapılan ihanet Anlaşması'ya Türkiye'nin bölünmesinin ve terör örgütünün ++

+ muhatap alınarak anayasa ve yasaların hiçe sayılarak Türkiye'nin bölünmesi için yapılan anlaşmanın deşifre edilmesi korkusudur.

Anlaşmayı yapanlar tamamen yasaları hiçe sayarak ağır suçlar işlemişler ve bi şekilde korunma altına alınmışlardır.Aksi savunmalar yalandır.

O günden sonra açılım iddialarının gündeme alınması sonucunda teröristlere özgürlük, terörle mücadele edenin hapse atıma süreci başlamıştır.

ekran-resmi-1435-11-02-10.31.38-am.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum