Zade Vital ile harekete geçin

Zade Vital ile harekete geçin

İyi hissetmenize yardımcı olan ürünler geliştiren Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital,şimdi de yeni ürünü UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen ile, kolajen kaybından kaynaklanan eklem şikayetlerine karşı, yenilikçi bir destek sunuyor

Zade Vital, yeni ürünü UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen ile harekete geçmenize destek oluyor. İskelet dokusu büyümeyi durdurduktan sonra, kıkırdak hücrelerindeki tip 2 kolajenin azalmaya başlamasıyla, eklem şikayetleri görülür. Ülkemizde toplumun geniş bir kesimini etkileyen kıkırdak hasarı ve eklemlerde inflamasyon hareket kısıtlılığının temel nedenidir ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler.

UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen, inflamasyonun baskılanmasına yardımcı oluyor. Yetişkinlerde klinik verilerle gösterilmiş eklem rahatlığı, mobilite ve esnekliği arttırıcı etkilerinin yanısıra, ekrem ağrıları, şişlik ve sabah sertliği gibi problemlerde de olumlu değişime katkı sağlıyor. Glukozamin + kondroitin kombinasyonlarına göre daha yüksek etki sağlayan UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen, yenilikçi etki mekanizmasıyla, eklem hasarını, immun süreçleri ve eklem inflamasyonunu baskılamada güçlü destekçiniz. FDA (U.S. Food Drug and Administration / ABD Gıda ve İlaç Kurumu) tarafından GRAS statüsü ile güvenilir ve zararsız olarak kabul edilen UC-II ürünü diğer yandan New Dietary Ingredients (NDI) / Yeni Beslenme Bileşeni listesine de eklenerek güvenilirliğini kanıtlıyor. Günün her saati, aç-tok farketmeden kullanılabilen, küçük ve etkili kapsülü ile kullanım kolaylığı sağlayan UC-II Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen, kolayca tolere edilebiliyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.