Zade hızla büyüyor

Zade hızla büyüyor

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışında imalat, ticaret, hizmet ve inşaat sektörlerini kapsayan Fortune 500 Türkiye Araştırması’nda Helvacızade, endüstriyel gıda imalatı kategorisinde ülkenin en büyük 20. şirketi oldu

Helvacızade, Zade Vital markası ile pazara sunduğu, besin desteği olarak kullanılan doğal yağların üretimi alanında ise Fortune 500 Listesi’nde yer alan tek şirket oldu. 130 yıldır faaliyet gösteren, bugün Konya’daki Ar-Ge merkezleri ve üretim tesisleri ile büyümeye devam eden Helvacızade Fortune 500 Listesi’nde de yükselerek yer almaya devam ediyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde de 1997 yılından beri yer alan Helvacızade Grubu, Fortune 500 Listesi’nde endüstriyel gıda imalatı kategorisinde 20. sırada yer aldı. Zade markası ile yemeklik sıvı yağ ve distribitörlük, Zade Vital markası ile sağlık alanında faaliyet gösteren Helvacızade Grubu’nun 2016 ciro hedefi 430 milyon TL.

ORGANİK OLARAK BÜYÜYORUZ

Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı ve Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil yaptığı açıklamada, Helvacızade’nin 1888’ten beri daha sağlıklı nesillere katkıda bulunmak hedefiyle hareket ettiğini ve bu doğrultuda her zaman fark yaratacak işlere imza attığını belirtti. Büyükhelvacıgil, inovasyon ve Ar-Ge’yi kurumun odağına alarak geleceğin iş kollarına yatırım yaparak organik olarak büyüdüklerini söyledi. Tahir Büyükhelvacıgil Helvacızade Grubu’nun iş alanları alanında aşağıdaki bilgileri aktardı: Alanında 17 farklı kalite ve sistem sertifikasına sahip ilk ve tek tesis olan Zade Tesisleri’nde üretilen yemeklik sıvı yağlar, Zade markası ile 5 kıtada 65’ten fazla ülkeye gönderiliyor. Alanında dünyanın en zengin ürün çeşitliliğine sahip Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi Türkiye genelinde 12 binin üzerinde eczanede yer alıyor.

EN BÜYÜK ÜRETİM TESİSLERİ

Sağlık alanında 2015 yılında faaliyete giren Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri Avrupa’nın en büyük yumuşak kapsül üretim tesisleri konumunda. Tesislerde ayrıca GMP (Good Manufacturing Practices/İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretim yapılıyor. Türkiye’nin sayılı Ar-Ge Merkezleri arasında yer alan ve doğal sağlık ürünleri alanında Türkiye’nin ilk Ar-Ge Merkezi olan Zade ve Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi’nde gıda, sağlık, çevre, kimya gibi pek çok sektöre Ar-Ge ve Ür-Ge üretim hizmeti veriliyor. Doğal Ürünler Araştırma Uygulama Merkezi DÜAMER ile Türkiye’de yetişen ve değerlendirilmeyen bitkilerin Ar-Ge çalışmaları yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.