Zadar Basketbol Turnuvası Yarın Başlıyor

Zadar Basketbol Turnuvası Yarın Başlıyor

Galatasaray Liv Hospital, 2014-15 sezonu hazırlık döneminin ilk bölümünü İtalya'nın Sardinya bölgesinde tamamladıktan sonra Hırvatistan'a hareket etti.Sarı kırmızılı ekip 19-21 Eylül tarihleri arasında Zadar Basketbol Turnuvası'nda mücadele...

Galatasaray Liv Hospital, 2014-15 sezonu hazırlık döneminin ilk bölümünü İtalya'nın Sardinya bölgesinde tamamladıktan sonra Hırvatistan'a hareket etti.

Sarı kırmızılı ekip 19-21 Eylül tarihleri arasında Zadar Basketbol Turnuvası'nda mücadele edecek. Galatasaray Liv Hospital B Grubu'nda Cedevita Zagreb ve Alba Berlin ile eşleşirken A Grubu'nda KK Zadar, Fenerbahçe Ülker ve Darüşşafaka Doğuş bulunuyor.

Program şöyle:

Bugün

19.00 Alba Berlin - Cedevita Zagreb

21.30 KK Zadar - Fenerbahçe Ülker

Yarın

18.00 Darüşşafaka Doğuş - KK Zadar

20.30 Galatasaray Liv Hospital - Alba Berlin

20 Eylül Cumartesi

19.00 Cedevita Zagreb - Galatasaray Liv Hospital

21.30 Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka Doğuş

21 Eylül Pazar

16.30 Beşincilik Maçı

19.00 Üçüncülük Maçı

21.30 Şampiyonluk Maçı

A ve B Grubunu ilk sırada bitiren iki takım şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Grup ikincileri üçüncülük maçında karşılaşırken grup üçüncüleri beşincilik maçı oynayacak.

Maçlar yapımı 2008'de tamamlanıp açılan ve KK Zadar'a da ev sahipliği yapan 10.000 koltuk kapasiteli Kresimir Cosic Salonu'nda gerçekleşecek.

Euroleague yetkililerinin ziyaret edeceği organizasyona şimdiden 104 medya mensubu akredite olurken Zadar basketbolunun altın jenerasyonu olan 1974-75 kadrosu ve Gregor Fucka, Dino Radja, Dejan Bodiroga, Bogdan Tanjevic gibi efsane isimlerin katılım göstermesi bekleniyor.

Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray Liv Hospital'ın Zadar Basketbol Turnuvasında mücadele edecek kadrosu şu şekilde: Vladimir Micov, Zoran Erceg, Nathan Jawai, Kerem Gönlüm, Ian Vougioukas, Martynas Pocius, Furkan Aldemir, Pietro Aradori, Carlos Arroyo, Sinan Güler, Ender Arslan, Ege Arar, Göktürk Ural ve Nolan Smith.

Galatasaray İtalya'daki 7 günlük kamp süresinde Citta di Sassari-Mimi Anselmi Turnuvasında ikinci olurken Dinamo Sassari'yi mağlup ederek Confalonieri Kupasını elde etmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.