Yüzüklerin Koleksiyoneri

Yüzüklerin Koleksiyoneri

Adana Medline Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, hekimlik mesleğindeki başarılarıyla olduğu kadar, farklı hobilerle de adından söz ettiriyor. Ulusal ve uluslararası dergilerde onlarca makale yazan, Türkiye'nin çeşitli...

Adana Medline Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, hekimlik mesleğindeki başarılarıyla olduğu kadar, farklı hobilerle de adından söz ettiriyor.

Ulusal ve uluslararası dergilerde onlarca makale yazan, Türkiye'nin çeşitli illerinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde görev alan Prof. Dr. Gümürdülü, koleksiyonerliğe dönüşen yüzük hobisi ile birçok hekimden ayrılıyor. Prof. Gümürdülü, çoğunun bir benzeri bile olmayan 200'den fazla yüzüğüyle dikkat çekiyor. Başlarda eşinin bile hoş karşılamadığı hobisine 2005 yılında başladığını belirten Gümürdülü, ''Başta herkes yadırgıyordu hobimi. 'Erkek adam yüzük takar mı?' diyen bile oldu. Evlilik yüzüğümü dahi takmazken, bir gün siyah taşlı bir yüzük gördüm, beğendim ve taktım. Hikaye burada başladı.'' dedi.

Büyük taşlı, rengarenk yüzüklerinin insanların ilgi odağı olduğunu dile getiren Gümürdülü, ''Taktığım yüzükler kıyafetlerimle uyumludur her zaman. Enerjileri konusunda bir şey söyleyemeyeceğim ama göze hoş gelen bir şey kalbe de hoş gelir, insana pozitif enerji de verir. Hiçbir yüzüğümün bir benzeri daha yok. Bunu marjinal olmak adına yapmıyorum. Yüzükler benim hobim ve ben böyle mutluyum.'' diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.