Yüzde 90 Doluluk Oranına Ulaşan Melikşah’ta Yeni Kayıt Heyecanı

Yüzde 90 Doluluk Oranına Ulaşan Melikşah’ta Yeni Kayıt Heyecanı

Kayseri’nin ilk vakıf üniversitesi olan ve bu yıl yüzde 90 doluluk oranına ulaşan Melikşah Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı. Kurulduğu ilk günden bu yana hızla gelişen ve her geçen gün başarı çizgisini biraz daha yükselten...

Kayseri’nin ilk vakıf üniversitesi olan ve bu yıl yüzde 90 doluluk oranına ulaşan Melikşah Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı.

Kurulduğu ilk günden bu yana hızla gelişen ve her geçen gün başarı çizgisini biraz daha yükselten Melikşah Üniversitesi’ni kazanan 722 öğrenci ve ailelerinin kayıt heyecanı başladı. Kayıtların ilk gününde sabah erken saatlerde gelmeye başlayan öğrenci ve ailelere “Hoşgeldiniz” diyen Melikşah Üniversitesi personeli, özverili ve sistematik bir şekilde çalışarak çiçeği burnunda üniversitelilerin kayıt işlemlerini rahat tamamlamalarını sağladı.

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında 1 -5 Eylül tarihleri arasında sürecek olan kayıt günlerinde Melikşah Üniversitesi akademik personeli de ailelere ve öğrencilere kazandıkları bölümler hakkında bilgi verecek.

Ayrıca bu yıl geçen yıla oranla Melikşah Üniversitesi’ne uluslararası öğrenci başvurusunda artış olduğu dikkat çekti. 65 farklı ülkeden 170 öğrencinin Melikşah Üniversitesi'ne başvuru yaptığı bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.