Yusuf Halaçoğlu'na şok!

Yusuf Halaçoğlu'na şok!

İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu, 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde partisinin listesinde yer almadı. Halaçoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kırgın olduğunu belirterek tepki gösterdi.

İYİ Parti'nin kurucularından Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, partisinin listesinde Genel Başkan Meral Akşener tarafından aday gösterilmeyerek liste dışında kaldı. Yusuf Halaçoğlu konuyala ilgili olarak Sözcü gazetesine yaptığığı açıklamasında "Bana bir yer bulamadılar, kırgınım ve tepkiliyim" ifadelerini kullandı.

"YAPILAN UYGULAMAYA KIRGINIM"

İYİ Parti'nin kurulduğu günden itibaren partinin Genel Başkanı Meral Akşener'in yanında yer alan ve Meclis'teki İYİ Partili 5 Milletvekilinden biri olan Yusuf Halaçoğlu, bu gelişme üzerine şunları söyledi:

"Ben MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçtiğim zaman araştırma görevlisi olan eşimi Ankara'dan İzmir'e tayin ettiler. Eşim orada kalınca, iki küçük çocuğuma da ben bakmak zorunda kaldım. Aile bütünlüğümüz bozuldu. Aileyi bir araya getirmek için İzmir ya da Ankara'dan aday gösterilmeyi talep ettim. Parti yönetimi tekrar Kayseri'den aday olmamı isteyince kabul etmedim. İYİ Parti için bu kadar mücadele etmiş bir adama, bir yer bulamadılar. Aday yapılmamama çok tepki var. Milletvekili olmam önemli değil ama yapılan uygulamaya kırgınım"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.