Yusuf Halaçoğlu'dan AKP’lilere sert sözler

Yusuf Halaçoğlu'dan AKP’lilere sert sözler

MHP'li vekil Yusuf Halaçoğlu dün gece şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ardından "Yüzde 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz?" yorumunda bulundu.

Terör saldırılarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak dün akşam Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, PKK’lılarca haince şehit edildi. Acı habere ilişkin en çarpıcı yorum ise MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’ndan geldi. AKP seçmenlerine seslenen Halaçoğlu “Yüzde 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Bütün yalanlarını görmezden geldiniz. Vatan toprağını terk ettiler, ceplerini doldurdular, lüks içinde bir hayat sürdüler, görmediniz” dedi.

"YÜZDE 41 OY VERİRKEN…"

Facebook hesabından açıklamalarda bulunan Halaçoğlu “Şehid haberleri geldikçe, olmamalıydı diyenlere. Olmamalıydı da, olmasına göz yuman ve destek verenlere % 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Belki bin kere söyledik yanlış yapıyorsunuz diye. Kaç kere söyledik bunlar da sizi kandırıyorlar yapmayın. Bütün yalanlarını görmezden geldiniz. Vatan toprağını terkettiler, ceplerini doldurdular, lüks içinde bir hayat sürdüler görmediniz. Aslında siz kendinizi aldattınız, ama asıl Türk Milleti’ne en büyük zararı verdiniz. Allah bundan sonrasını hayreyleye.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum