Yurt Atayün: Siyasi Algı Oluşmadığı İçin Bu Gece Kelepçe Yok

Yurt Atayün: Siyasi Algı Oluşmadığı İçin Bu Gece Kelepçe Yok

Sahur vakti operasyonunda gözaltına alınan İstanbul Terörle Mücadele (TEM) eski şube müdürü Yurt Atayün, adli kontrol için hastaneye kelepçesiz olarak getirildi. Atayün, “Siyasi algı oluşmadığı için bu gece kelepçeler yok” dedi. Geçmişte...

Sahur vakti operasyonunda gözaltına alınan İstanbul Terörle Mücadele (TEM) eski şube müdürü Yurt Atayün, adli kontrol için hastaneye kelepçesiz olarak getirildi. Atayün, “Siyasi algı oluşmadığı için bu gece kelepçeler yok” dedi.

Geçmişte birçok soruşturmayı yürüten polis ve polis müdürlerine yönelik yapılan 22 Temmuz operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler, adli kontrol için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getiriliyor. TEM şube polisleri tarafından hastaneye getirilen İstanbul Terörle Mücadele (TEM) eski Şube Müdürü Yurt Atayün, kameraların yanından geçerken konuştu. Atayün, “Herkese hayırlı geceler. Kadir geceniz hayırlı olsun. Hem ülkemizdeki hem dünyadaki bütün mazlum Müslümanların kurtuluşuna vesile olsun inşallah. Bu gece görüyorsunuz siyasi algı oluşmadığı için kelepçeler yok. Kelepçesiz bu gece. Halbuki kaçma ihtimalim o zaman da yoktu çünkü kendim teslim olmuştum” ifadelerini kullandı.

Operasyon başladığında kendisi ifade vermeye giden Atayün’e ters kelepçe takılarak gözaltı yapılmıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.