Yunan Yıldız Gekas, Akhisar İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Yunan Yıldız Gekas, Akhisar İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Yunan golcü yıldız Theofanis Gekas, Akhisar Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gekas, geçen sezon Torku Konyaspor forması giymişti.Türkiye’de forma giyen ilk Yunan oyuncu unvanını alan Yunan santrfor Gekas (34), bir sezon aradan...

Yunan golcü yıldız Theofanis Gekas, Akhisar Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gekas, geçen sezon Torku Konyaspor forması giymişti.

Türkiye’de forma giyen ilk Yunan oyuncu unvanını alan Yunan santrfor Gekas (34), bir sezon aradan sonra yeniden Akhisar Belediyespor formasını giyecek. Bugün yeni kulübü ile görüşen Gekas, 2 yıl süreyle Akhisar Belediyespor için ter dökecek.

Resmi sözleşmeye imza attıktan sonra Cihan Haber Ajansı’nın ulaştığı Gekas, “Taraftarları tarafından çok sevilen Akhisar Belediyespor’a yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Onun için de anlaşmak zor olmadı. 10 dakika içerisinde el sıkıştık. Yöneticilere teşekkür ediyorum. Temennim; iyi bir sezon geçirip, eskiden olduğu gibi atacağım gollerle takıma katkı sağlamak. ” ifadelerini kullandı.

Gelecek Çarşamba günü kampa katılacak olan Yunan golcü futbolcu, hemen ardından da takımla birlikte Avusturya kampı için bu ülkeye hareket edecek.

2012-2013 sezonunda Akhisar Belediyespor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 15 maç oynayan Gekas, 12 gol atarak Ege ekibinin ligde kalmasında önemli rol üstlenmişti. Taraftarların sevgilisi haline gelen Gekas için marş da bestelenmişti. Yunan forvet, geçen sezon ise Torku Konyaspor forması ile 13 gole imza atmıştı. Gekas, Türkiye kariyerine 2012’de Samsunspor ile başlamış ve yarım sezon burada futbol oynamıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.