Yunan Ekibi Asteras, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yunan Ekibi Asteras, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak Asteras Tripolis, bu maça yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yunan ekibinin bugün yapılan antrenmanında futbolcular, koşu, topla oynama, dar alanda altı kişilik iki takımla maç ve yarı...

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak Asteras Tripolis, bu maça yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yunan ekibinin bugün yapılan antrenmanında futbolcular, koşu, topla oynama, dar alanda altı kişilik iki takımla maç ve yarı sahada serbest koşulara yönelik idman yaptı. İdmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı bildirildi. Asteras Tripolis'te sakatlıkları bulunan Kitoko, Tormena ve Badibanga'nın tedavileri sürerken, Role'nin hastanedeki tedavisinin ise sona erdiği ifade edildi.

    

    BİLETLER 20 EURO

    Öte yandan iki takım arasındaki maçın biletlerinin satışı da başladı. Yönetim, biletleri bütün tribün grupları için 20 Euro olarak belirledi. Bu arada Yunanistan Süper Lig başkanlığı için bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Asteras Tripolis Futbol Takımı Başkanı Yorgos Borovilos, Süper Lig Başkanı seçilmeyi başardı. Asteras Kulübü, Yunan Süper Ligi'nde oynanan 9 maç sonunda topladığı 14 puan ile 7. sırada yer alıyor.

MEDYA PROGRAMI DA AÇIKLANDI

    İki takımında medya programı da kulübün resmi sitesinden açıklandı. Buna göre ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Staikos Vergetis, çarşamba günü saat 17.10'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. Asteras, Beşiktaş ile oynayacağı maçın son hazırlığını ise aynı gün saat 16.00'da yapacak.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise yine çarşamba günü saat 17.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı Astera Stadı'nda saat 18.00'de yaparak maçı beklemeye başlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.