Yozgat’ta Kar Yağışı

Yozgat’ta Kar Yağışı

Yozgat’ta sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Vatandaşlar iş yerlerine, öğrenciler de okullarına gitmek için yollara düştü. Karla kaplı yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken,...

Yozgat’ta sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Vatandaşlar iş yerlerine, öğrenciler de okullarına gitmek için yollara düştü. Karla kaplı yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken, Hastane Caddesi'nde ise çamlık mevkiine seyreden bazı araçlar karla kaplı yolda ilerleyemeyerek geri dönmek zorunda kaldı. Kar nedeniyle maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi.

    Karayolları ve belediyeye ait iş makineleri de yol açma çalışmalarını sürdürdü. Araç sürücüleri şehrin trafik yoğunluğu olan caddelerinin tuzlanmaması nedeniyle belediyeye tepki gösterdi. Vatandaşlar kar yağışının rahmet bereket olduğunu belirterek "Uzun zamandır bu aylarda böyle kar olmuyordu. İnşallah kar, kış bu yıl bol olur ve kurak bir kış geçirmeyiz." temennisinde bulundu.

    İlde kar kalınlığı yüksek kesimlerde 20 santimetre ulaştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.