Yorgunluk sinyali

Yorgunluk sinyali

7 günde 3 maç oynayan temsilcimiz Atiker Konyaspor, geçtiğimiz gün Spor Toto Süper Lig'de oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasında yorgunluk sinyali verdi

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor, ilk maç trafiğini 5 puanlık kayıpla atlattı. 7 günde 1 Avrupa maçı olmak üzere 3 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği  UEFA Avrupa Ligi'nde Shaktar Donetsk'e evinde 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ise evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken deplasmanda ise Antalyaspor'u 3-1 yenmeyi başardı. 7 günde 3 maç oynayan yeşil-beyazlı futbolcular, yorgunluk sinyali verdi.

KOCAMAN ROTASYONA GİTTİ

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşılaşmasında rotasyona giderek birçok oyuncusunu dinlendirdi.Defans 5'lisini bozmayan Aykut Kocaman; kalede Serkan, Skubic, Vukovic, Ali Turan ve Douglas dörtlüsü ile başladı. Shaktar Donetsk karşılaşmasında ilk 11'de başlayan Amir Hadziahmetovic, Jens Jonsson, Milosevic, Bajic gibi isimleri dinlendirmeyi tercih eden Aykut Kocaman, orta sahada Alban Meha, Volkan Fındıklı'yı ilk 11'de başlattı. Adrian Ioan Hora ise Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk kez ilk 11'de sahada kaldı. Aykut Kocaman Gençlerbirliği karşılaşmasında Bajic ve Deni Milosevic'i sonradan oyuna dahil etti.

BUGÜN TOPBAŞI YAPACAK

7 günde 3 karşılaşma oynayan ve tatil yapmayan Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından 1 günlük izne ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de 5.haftada deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün saat 17.00'de Kayacık Tesisleri'nde yapacağı antremanla başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.