Yöntem öğrencisi Işılay Kurt  LGS’ de Türkiye 1.’si oldu

Yöntem öğrencisi Işılay Kurt LGS’ de Türkiye 1.’si oldu

Türkiye genelinde 1 Haziran’da yapılan Liseye Geçiş Sınavı(LGS)’de sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuca göre, Yöntem Koleji öğrencisi Işılay Kurt 500 Tam puan alarak Türkiye 1.cilerinden oldu.

Türkiye genelinde 1 Haziran’da yapılan Liseye Geçiş Sınavı(LGS)’de sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuca göre, Yöntem Koleji öğrencisi Işılay Kurt 500 Tam puan alarak Türkiye 1.cilerinden oldu. Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesinde düzenlenen toplantıda Yöntem Koleji öğrencisi Işılay Kurt’un LGS’ de Türkiye birincileri arasında girmesinden mutlu olduklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Tekin, “Öğrencimiz Işılay Kurt’un LGS’ de bütün soruları cevapladığını biliyorduk. Sonuçlar açıklandığında öğrencimizin LGS’ DE Türkiye birincilerinden olmasından dolayı Konya adına mutlu ve gururluyuz. Öğrencimiz Işılay Kurt’u kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi. Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı Öğrencileri Işılay Kurt’un başarısından dolayı sevinç yaşadıklarını kaydederek, “Yöntem Eğitim Kurumlarında uzman öğretmenlerimiz tarafından eğitim veriyoruz. LGS öncesi yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu başarıdan dolayı sevinçliyiz. Öğrencimiz Işılay Kurt’u kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Eve ödev yok anlayışıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin başarıları bizlere mutlu etti. Işılay Kurt öğrencimizin yolu açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

IŞILAY KURT’TAN TEŞEKKÜR

LGS Türkiye 1. cilerinden olan Öğrenci Işılay Kurt’ta bu başarısında katkısı olan öğretmenlerine, okul idarecilerine ve ailesine teşekkür ederek, “Okulumuz öğretmenlerinin, idarecilerinin ve ailemin bu başarıda katkıları çok oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.” LGS Türkiye birincilerinden Işılay Kurt’un Annesi Serpil ve Babası Hüseyin Kurt’ta kızları Işılay Kurt’un bu başarısında öğretmenlerinin, idaricilerin katkısından dolayı teşekkür ederek, bu mutluluğu bize yaşattığı için kızlarına teşekkür ettiler.   Okulda düzenlenen Toplantıya Yöntem Eğitim Kurumları yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, Işılay Kurt’un anne ve babasının yanı sıra arkadaşları da katıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.