Yönetimle konuşacağız

Yönetimle konuşacağız

Spor Toto Süper lig'in 29. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-1 mağlup olan Torku Konyaspor'da moraller bozulurken, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, maçtan daha çok yeni sezonla ilgili görüşlerini açıkladı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da futbolda önce yardımlaşma ve mücadelenin olması gerektiğini söyledi.

Son yenilgilerini Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında aldıklarını ifade eden Kocaman, "Mersin İdmanyurdu maçına kadar ki dönemde en önemli kalitemiz buydu. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında benim antrenörlük hayatımda görmediğim kadar sıkıntılı pozisyonlar vermiştik. Temel nedeni saha içindeki yardımlaşmanın, mücadelenin azlığıydı. Bugünkü maçla ilgili en önemli söyleyeceğim şey de bu" dedi.

Maçın başında Mersin İdmanyurdu'nun çok fazla gol pozisyonu bulduğunu belirten Kocaman, şu ifadeleri kullandı:

"Yediğimiz gole cevap vermemiz bizim adımıza böyle bir ortamda büyük bir şans olarak gözüküyordu. Hemen santrayla beraber gol yememiz zaten çok iyi görünmeyen halimizi sıkıntıya soktu. Bugün en önemli sıkıntımız savunma ve yardımlaşma anlayışımızın düşük olmasıydı. Hamle özelliği sürekli Mersin takımındaydı. Maçın ilk yarım saatinde onların yaptığı hamleleri sürekli izlemek zorunda kaldık. Bir türlü inisiyatifi alamadık. Kolay gol atan bir takım değiliz, bu bir gerçek. Özellikle 2 farklı geriye düştükten sonra maçı çevirmemiz çok güçlü bir ihtimal olarak gözükmüyordu. En önemli arzumuz topa biraz daha sahip olarak bir gol bulmaktı ancak başaramadık. Mersin takımın tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.