Yönetimden transfer açıklaması

Yönetimden transfer açıklaması

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve 2. Başkan Selçuk aksoy transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kulluk transfer yapmanın dünyanın en kolayı işi olduğunu ifade etti. İkinci Başkan Aksoy ise transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Hilmi Kulluk: "Transferler hocamızın görüşü doğrultusunda yapılıyor. Transferi yapmak dünyanın en kolay işi. Önümüzde örnekler var. Jahovic, Yatabare, Orkan Çınar ve Eto'o gibi. O kadar kolay iş ki. Menajerlerini bulursunuz gelir imzaları tıkır tıkır atarlar. Ne oldu? Konyaspor şov yaptı. E giden gitmedi. O zaman ne yapacağız. Onları kadroya almayalım. Arka tarafa yazalım. Arka tarafa yazdığımızda maaşını tekrar ödeyeceksiniz. Bu o öyle o kadar kolay hemen 24 saat içinde olacak bir iş değil. Aklın ızda bir şey kalmasın. Millet paraya kafayı taktı. İşte futbolcunun parası felan... Geçen sene ağustos itibarıyla Konyaspor oyuncuları hoca dahil 24 Ağustos'ta herkes parasını aldı. Yani mayısta lig bitti. Ağustosta bütün ödemeler bitti. Bu sene de ayn ısı olur. Mayısta alamazsa ağustosta alır. Kimse de açlığından ölmedi. Kulüplerin yürümesi için performans gelirlerinin artı olması lazım. Ben mi çıkıp oynayacağım. Selçuk başkanım ya da yönetim mi çıkıp oynayacak. Bu iş kazan kazan modeli gibi. Onlar bize verecek ki gelenden biz de onlara vereceğiz."

KULÜPLERİNDEN CEVAP BEKLİYORUZ

Transfer çalışmalarının devam ettiği 3 oyuncunun kulübüne teklif gönderdiklerini söyleyen İkinci Başkan Selçuk Aksoy, " 27 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Jody Lukoki, Polonya Ligi ekiplerinden Jagiellonia Bialystok takımında forma giyen 27 yaşındaki sol bek Brezilyalı Guilherme Haubert Sitya ve yine aynı takımdan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Taras Romanczuk için Kulüpleriyle görüşüyoruz. Teklilerimizi yaptık. Jody Lukoki için de kulübüne teklif yaptık cevap bekliyoruz. Şartları zorlayarak teklifimizi yaptık. Kanada da transfer yapmayı planlıyoruz. ihtiyacımız vardı. Önceliğimiz Lukoki. Alternatifleri de var. Süreç uzayınca net bir şey söylemek zor. Transferin son haftası daha hareketli geçiyor. Farklı oyuncular farklı fiyatlarda oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum