Yönetimden moral dopingi

Yönetimden moral dopingi

Torku Konyaspor Yönetimi, son haftalarda sıkıntılı skorlara imza atan yeşil-beyazlı futbolcularla bir araya gelerek, Eskişehirspor maçı öncesinde kendilerine moral desteğinde bulundular

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında 1 Şubat Pazar günü Eskişehirspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın verdiği moral yemeğinde bir araya geldi. 'Ligde ilk yarı itibariyle beklentilerin gerisinde kaldığımızın farkındayız' sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Şan, "Bunun çeşitli nedenleri var. Ama bizim inancımız bu kötü günlerin geride kalacağına yönelik. Bunun içinde Eskişehirspor ile sahamızda oynayacağımız ikinci devrenin ilk maçı oldukça önemli. Moral bozukluğuna son vermek ve yeni bir başlangıç yapmak sizlerin elinde. Bursaspor maçını talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. İlk maçta Eskişehirspor karşısında üstün oynamamıza rağmen hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. Bunun rövanşını taraftarlarımızın önünde Pazar günü kazanarak alacağız. Seyirci ortalamasında ligin ilk takımıyız. Bu ilgi size olan inancın ve güvenden kaynaklanıyor. İnşallah aynı şekilde devam eder ve sizlerde taraftarlarımızın bu ilgisine 3 puanla cevap verirsiniz” diyen Şan, “Ailecek bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz" sözleriyle tamamladı.
 
YÖNETİCİLER: HERKES TAKİP EDİYOR
İşi gereği yurt dışında bulunduğu ve gittiği her yerde Konyaspor'a gönül verenlerle karşılaştığını ifade eden Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Karaçayır ise yaptığı konuşmada, "Konya'daki taraftarlarımız kadar yurt dışında da sizlerin alacağı başarılı sonuçları merakla bekleyen, aldığınızda onun verdiği moralle büyük sevinç yaşayan hemşehrilerimizin olduğunu ve onların verdiği desteğin arkanızda olduğunu hatırlayın ve hiçbir zamanda unutmayın" dedi.
 
'Yaklaşık 3 milyon kişi Konyaspor'u ve sizleri büyük bir dikkatle takip ediyor' sözleriyle konuşmasına başlayan İkinci Başkan Fatih Yılmaz "Hem oyuncu olarak hem de insan olarak gerçekten kaliteli bir aileyiz. Sıkıntılarla her dönem mücadele ettik ve alnımızın akıyla atlatmasını bildik. Kötü bir dönemden geçtik. Bunu sona erdirdiğimizi düşünüyorum. Eskişehirspor maçı her şey adına yeni bir başlangıç olacak. Daha önceki dönemdeki gibi aynı karakteri devam ettirip kalitenizi ortaya koyacaksınız" diye konuştu.
 
KABZE:KALİTELİ BİR EKİBİZ
Takım kaptanımız Hasan Kabze ise yaptığı konuşmada, "Bu ekip gerçekten kaliteli bir kadroyu oluşturuyor. Ama her şeyden önemlisi biz iyi bir aileyiz. Biraz daha özveri ortaya koyarak yolumuza daha iyi br şekilde devam etmeliyiz. Zaman zaman futbol şanssızlıkları da yaşadık. Ama biz ikinci yarının Konyaspor adına daha başarılı geçeceğine her şeyimizle inanıyoruz" dedi.
 
120.20150130115414.jpg
 
 
Hasan Kabze'den sonra konuşan Uğur İnceman, "Çaykur Rizespor beraberliği, Bursaspor yenilgisine rağmen oynadığımız futbol ile çıkıştayız. Artık bu gidişi sonuca yansıtmak istiyoruz. Bunun için ilk fırsat Eskişehirspor maçı. Kötü sonuçlar aldık. Ama şimdi önemli olan bu işin sonunu iyi getirmek. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" derken, Ciprian Marica ise, "Konyaspor'a ilk geldiğimde gerçekten bu kadar kaliteli insanlar grubunu gördüğümde şaiırdım. Bunu yürekten hissederek söylüyorum. Bu ekibin içerisinde yer alan herkes takımın başarısı için savaşıyor. Beklentilerin fazla olduğunun farkındayız. Sahaya çıktığımızda bizden istenilenler belli. Bu konuda bize tüm şartlar sağlanıyor. Bu noktadaki çabaları görüyor ve hissediyoruz. Bunun karşılığını vermek ve daha iyi olmak istiyoruz. İlk maç olan Eskişehirspor karşılaşması ile bunu göstermek istiyoruz. Bizim adımıza ikinci yarının daha iyi geçeceğine inanıyorum" şeklinde görüş belirtti. 
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum