Yönetimden Konyastore ile ilgili açıklama

Yönetimden Konyastore ile ilgili açıklama

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu kulübün internet sitesinden Konyastore ile ilgili olarak bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde yazılı basında ve sosyal medyada Kulübümüz ve Kulübümüzün lisanslı ürünlerinin üretilip pazarlanması ile ilgili lisans haklarının verildiği Konyastore Spor Tekstil Reklam ve Org.San.veTic.Ltd.Şti. hakkında haksız ve hukuki bir dayanağı olmayan söylemler ve suçlamalar yayınlanmaktadır. Bu husus ile ilgili gelinen noktada açıklama zorunluluğu olmuştur.

Yıllardır hep konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen Store mağazası ile ilgili olarak hizmete giren Stadyumumuz ile birlikte çalışmalara başlanmış ve halen faaliyette olan 9 adet Süper Lig Kulübüne ait Store mağazaları ve yönetimleri ile yapılan istişareler neticesinde işletmenin Kulüp dışında işletmecilere verilmesi uygun görülmüş ve Kulübümüz ile Konyastore Spor Tekstil Reklam ve Org.San.veTic.Ltd.Şti. arasında lisans sözleşmesi imzalanmıştır. Bu sözleşme ile Kulübümüz lisanslı ürünlerinin üretim, satış ve pazarlama yetkisi adı geçen şirkete 5+5 yıllığına verilmiştir.  

Bu sözleşme ile Kulübümüze hiçbir mali yükümlülük getirilmemiş, tam tersine Kulübümüze şirketin cirosundan ki (cirosu ne olursa olsun) KDV hariç bürüt ciro üzerinden, ciro arttıkça yüzdesi de artan oranlarda gelir sağlanmıştır.Konyastore Spor Tekstil Reklam ve Org.San.veTic.Ltd.Şti.nin  her türlü (personel, SGK, vergi, kira ve diğer muhtelif) giderlerinden Kulübümüz hiçbir şekilde sorumlu değildir.Store mağazasının kurulması ve işletmeye geçirilmesi ile ilgili olarak büyük bir heyecan içerisinde çaba sarf edilirken son günlerde Konya’mızın gurur veren diğer bir markası, sponsor kurumumuz TORKU ile Kulübümüz, Konyastore şirketi ve Konyaspor taraftarı karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır.Kurumsallaşma adına bir çok projenin hayata geçirildiği bu dönemde art niyetli ve önyargılı, bütün kurumlara zarar verecek bu tür haberlere itibar edilmemesi, konu ile ilgili doğru ve gerçek olan haberlerin Kulübümüzden öğrenilebileceği Kamuoyu ile paylaşılır..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.