Yönetimdeki İstanbul sevdalıları

Yönetimdeki İstanbul sevdalıları

Konya basını, Atiker Konyaspor’un İstanbul hegomanyası ile mücadelesinde yanında olmaya çalışırken, yeni nesile Konyaspor sevdası aşılamaya çalışırken, takımı yönetenlerin İstanbul takımlarının sevdalısı çıkması can acıtıyor

Atiker Konyaspor son dönemde yakaladığı başarılar ile Türk futbolunda oluşan İstanbul hegomanyasını kemirmeye başlamıştı. Atiker Konyaspor Avrupa’ya açıldı,  ilk kez Türkiye Kupası kazandı, ilk kez Süper Kupa kazandı. Dahası  Anadolu’nun Hükümdarı unvanını aldı. Türkiye artık Konyaspor’u çok daha farklı tanımaya başlamıştı. Bu başarı ile yeni bir Konyasporluluk ruhu kültürü oluşmuştu. Artık minik çocuklar Konyasporluyum diyordu ve Yeşil-beyazlı forma ile dolaşıyordu. İstanbul basınının görsel ve yazılı olarak yaptığı İstanbul takımı baskısını kırmaya başlamıştı Konya ve Konyaspor. Yakalanan bu başarılar İstanbul takımlarını ve basınını rahatsız ediyordu. İstanbul takımlarının yandaşları maçlardaki yanlı yorumları spikerlerin pozisyonlara verdiği tepkiler Konyaspor’un başarısı ile gün yüzüne çıkarken tüm Türkiye İstanbul yandaşlığına şahit oldu.

TUTTUĞU İSTANBUL TAKIMINI GİZLEYENLER DE VAR

Konyaspor ve Konyasporluluk kültürü oluşturulmaya çalışılan, İstanbul hegomanyasının yıkılmaya başlandığı bu dönemde Konyaspor’u yönetenlerin İstanbul aşığı çıkması büyük tepki çekti. Konyaspor sırtından para kazanan Konyaspor ile vitrine çıkan bir çok yönetici İstanbul takımları için yaptıkları yorumlarla paylaştıkları fotoğraflarla içlerindeki İstanbul aşkının Konyaspor sevdasından büyük olduğunu net bir şekilde ortaya koydular.Tabi ki bunlar bilinenler. Bir de Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşimktaşlı olupta kendilerini gizleyenler var. Bunları da yabana atmamak lazım.

Konyasporluluk ruhu için dış etkenlerle mücadele eden Konya kamuoyu ve basını, yönetimde kabaran bu İstanbul aşkı ile de mücadele ediyor. İstanbul aşığı yöneticiler Konyaspor ruhuna  verdikleri zararı görmezden gelip yaşanan tüm olumsuzluklarda Konya basınını suçlamaktan ve yasaklar koymaktan da geri durmadı. Basını günah keçisi yaparak gizli olan İstanbul aşklarını saklamaya çalıştılar.

İSTANBUL TAKIMLARINA GİDİN

Son olarak Atiker Konyaspor Kulüp 2.Başkanı Abdullah Şanlı’nın Beşiktaş Tv’ye yaptığı açıklamalar ve Konyaspor taraftarını suçlar ifadeleri  tüm Konya ve Konyaspor sevdalılarını  derinden yaraladı.  İstanbul takımlarına olan zaafları nedeniyle yaptığı açıklama ile Konyaspor taraftarını ötelemeye çalışan bu yönetici  çok büyük tepki ile karşılaştı. Konyaspor Sevdalısı taraftarlar Abdullah Şanlı ve Şanlı gibi İstanbul takımlarının aşığı olan yöneticileri istifaya çağırdı. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından İstanbul aşığı yöneticilerin fotoğraflarını paylaşarak “ Yallah İstanbul’a” çağrısı yaptılar.

FERHAT TÜRKOĞLU             

 

Atiker Konyaspor Başkan vekili Celaleddin Çakıcı Beşiktaş sevdalısı 

1-040.jpg

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Gökhan Galatasaray sevdalısı

3-047.jpg

Atiker Konyaspor 2.Başkan Abdullah Şanlı Fenerbahçe sevdalısı

abdullah-sanli.jpg

               

 

 

FOTO 3:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum