Yönetim sessiz

Yönetim sessiz

İttifak Holding Konyaspor yönetimi takımın kötü gidişatı ile ilgili sessiz kalması ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde resmi sitede yazılı açıklama yapan yönetim bunun dışında hiç bir açıklamada bulunmadı

İttifak Holding Konyaspor’da yaşanan kötü gidişat nedeniyle ağızları bıçak açmıyor.

Geride kalan 11 maçta yeşil-beyazlı ekip gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaşattı. Topladığı 13 puanla geçen sezonun gerisinde kalan Konyaspor’da ne tür önemlerle alınacağı merak konusu oldu Geçen sezonun gerisinde kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon aynı dönemde 14 puan toplamıştı Konyaspor, geçen sezon bu dönemlerde beklenen çıkışı gösteremeyen Rıza Çalımbay le yollarını ayırmıştı.

Yeşil-beyazlı yönetim kötü gidişatla ilgili olarak sessiz kalmayı tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamadan sonra hiçbir açıklama yapmayan Konyaspor yönetiminin nasıl kararlar alacağı taraftarı meraklandırıyor. Takım konusunda tüm yetkiyi Aykut Kocaman’a bırakan İttifak Holding Konyaspor yönetimi milli arada tecrübeli teknik adam ile görüşerek kötü gidişatın nedenlerini sorgulayacak.

BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İttifak Holding Konyaspor’un milli aradan sonra evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıkları dün başladı. Sivasspor yenilgisi sonrası oyunculara 2 gün gibi kısa bir izin veren teknik patron Aykut Kocaman dün itibariyle Beşiktaş hazırlıklarına start verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum