Yönetim çuvalladı!

Yönetim çuvalladı!

Konyaspor’un başına büyük umutlarla gelen Hilmi Kulluk ve yönetimi çuvalladı. Yaptıkları teknik adam ve oyuncu tercihlerinde yanılan yönetim takımın bu noktaya getirdi. Ayrıca takım kötü günler geçirirken yönetimin sessizliği ise tepki çekiyor

İttifak Holding Konyaspor’da yüzler gülmüyor. Sezona büyük umutlarla başlayan Yeşil-beyazlı camia 25 maçta sadece 23 puan topladı. Hilmi Kulluk ve yönetimi göreve geldiğinde kurumsallaşma adına bir şeyler yapmaya çabalasa da sportif başarıda çuvalladı.

AYKUT KOCAMAN ISRARI

ittifak Holding Konyaspor yönetimi alınan başarısız sonuçlara rağmen Aykut Kocaman’a sabretti ve hatta “ Anahtar paspasın altında tesislerin anahtarı sizde” diyerek Kocaman’a olan güvenlerini gösterdiler. Tüm başarısız sonuçlara rağmen devre arasına Aykut Kocaman ile giren yönetim transfer konusunda Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer yaptı.

KOCAMAN’IN GÖNDERİLME ZAMANI YANLIŞTI

Tüm planlamaları Aykut Kocaman üzerine yapan Konyaspor yönetimi geç kalınmış bir zamanda hoca ile yollarını ayırdı. Devre arasında takımı kendisine göre dizayn eden Aykut Kocaman ile yollar 21.haftada ayrıldı.

YAPILAN TRANSFERLERDEN KATKI ALINAMADI

Transferde de Aykut Kocaman’ın raporuna göre hareket eden yönetim performansı düşük Skubiç’in bölgesine transfer yapmak yerine sol beke Zuta, Alper Uludağ ve son olarak Sitya’yı transfer etti. Gol bölgesinde etkisiz olan Bajic’e sabreden Kocaman’ın devre arası aldırdığı Thuram etkisiz kaldı. Aykut Kocaman’ın gitmesiyle birlikte tüm bu başarısızlıklar da tercihlerinden dolayı yönetime kaldı.

BÜLENT KORKMAZ TERCİHİ DE TUTMADI

Aykut Kocaman ile geç kalınmış bir ayrılık yaşayan Konyaspor yönetimi takımın başına Bülent Korkmazı getirdi. Yapılan hoca değişikliği ile çıkış yakalayacağını düşünen yeşil-beyazlı yönetim beklediği sonuçları yine alamadı. Konyaspor’un küme düşmesi halinde en büyük sorumlu yapılan tercihlerden dolayı Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetimi olacak.

YÖNETİMDEN ÇIT YOK

Tüm bu yaşananlar ve Konyaspor’un kötü gidişi taraftarı tedirgin ederken Konyaspor yönetiminin ağzını bıçak açmaması ise büyük tepki topluyor. Başkan Hilmi Kulluk dahil hiçbir yönetici takımın durumu ve geleceği ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum