Yönetim boş durmuyor

Yönetim boş durmuyor

Teknik adamların verdiği rapor doğrultusunda transfere önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak olan Torku Konyaspor yönetimi boş durmuyor. Özellikle yabancı oyuncu transferinde yoğurt üflenerek yeniyor

HERGÜN TOPLANTI YAPILIYOR

Torku Konyaspor’da Beşiktaş maçının ardından başlayan 49 günlük izin devam ederken gözler iç ve dış transfere çevrildi. Bu sezon ligde üçüncü olarak yurdumuzu Avrupa liginde direkt olarak temsil etme başarısını gösteren Torku Konyaspor’da iç transfer sorunu en geç 15 gün içerisinde çözülecek. Buna göre, kadroda bulunan ve oynama şansı bulamayan veya 1. lig takımlarına kiralık verilen futbolcularla yolların ayrılacağı ileri sürüldü.

Dış transferde ise, 3 veya 4 futbolcu transfer edilecek. Teknik adamların verdiği rapor doğrultusunda transfere önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak olan Torku Konyaspor yönetiminin ayrıca 1. lig play-off maçlarını gözlem altına aldığı ve bu genç futbolcular konusunda teknik direktör Aykut Kocaman ile yapılacak görüşmeden sonra transferleri için düğmeye basılacağı öğrenildi. Torku Konyaspor yönetim kuruluna yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, Adana Demirspor-Vartaş Elazığspor maçında izlenen ve beğenilen futbolcular şunlar:

Attamah (Adana Demirspor): Gana U20 Milli takım formasını da giydi. 23 yaşında. Sözleşmesi 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Halil Akbunar (Elazığspor’da orta sahada kanat oyuncusu. 22 yaşında. Bonservisi Göztepe’de. Elazığspor’da kiralık olarak oynadı. Çağrı Şahin Akbaba (Elazığspor kalecisi): 20 yaşında. Bonservisi Bucaspor’da. Elazığspor’da kiralık olarak oynadı. Hamidou Traore (Elazığspor): Malili futbolcu 19 yaşında. Ön libero olarak görev yapmakta. Sözleşmesi 31 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek.

Öte yandan Konyaspor yöneticilerinin yarın oynanacak olan Adana Demirspor-Alanyaspor maçını izleyecekleri ve daha önce tespit ettikleri futbolcuları mercek altına alacakları öğrenildi. Özellikle Adana Demirspor'un Ganalı oyuncusu Attamah'ı yakın takibe alacakları bildirildi.

44'ÜN 32'Sİ YABANCILARDAN

Süper Lig’de 2015-16 sezonu sona ererken, Konyaspor’da atılan 44 golün 32’sinin yabancı oyuncuların ayağından geldiği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress’in yapmış olduğu araştırmaya göre, Yeşil Beyazlı takımda 10 golü ise Türk oyuncuların attığı belirlenirken, 2 golü de rakip futbolcular kendi ağlarına gönderdiler. Böylece yabancı oyuncular Konyaspor’un attığı gollerin yüzde 76’sını atma başarısı göstermiş olduğu ortaya çıktı.

LİG 19 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası planlamasını belirledi. Planlamaya göre Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 Sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısı 16 hafta, ikinci yarısı ise 18 hafta oynanacak. İlk yarı 24 Aralık 2016 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 7-8-9 Ocak 2017 tarihlerinde başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de sezon 21 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek, Ziraat Türkiye Kupası Finali 28 Mayıs 2017'de oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.