Yolcu Minibüsü Sele Kapılmaktan Son Anda Kurtuldu

Yolcu Minibüsü Sele Kapılmaktan Son Anda Kurtuldu

Aydın Efeler ilçesinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Efeler ilçesi Paşa Yaylası yolu Yılmazköy Mahallesi yolunda içerisinde 7 yolcu bulunan bir minibüs sel sularına kapılmaktan son anda kurtuldu. Minibüs, öğrencileri...

Aydın Efeler ilçesinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Efeler ilçesi Paşa Yaylası yolu Yılmazköy Mahallesi yolunda içerisinde 7 yolcu bulunan bir minibüs sel sularına kapılmaktan son anda kurtuldu. Minibüs, öğrencileri bıraktıktan sonra içerisinde yolcularla Yılmazköy Mahallesi’ne girişte dere yatağından taşan sel sularına kapıldı. Burada çamura saplanan minibüs, çamurdan kepçe yardımıyla kurtarıldı. Derelerin taştığı yağmur sonrası, Aydın Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi ve bazı mahallelerde su baskınları yaşandı.

Bu gün öğleden sonra Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası bir 09 M 0474 plakalı yolcu minibüsü sel sularına kapılmaktan son anda kurtuldu. Çamura saplanan minibüs yapılan çalışmalarla bir saat sonra kurtarıldı. Derelerin taştığı yağmur sonrası, bazı mahallelerde yollar göle döndü. Belediye ekipleri, kapanan logar kapaklarını açmak için çabaladılar. Evleri sular altında kalan vatandaşlar, alt yapı ve belediye ekiplerinin yetersizliğinden dert yandılar. Herhangi bir can kaybının olmadığı yağmur sonrası maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

Aydın Büyükşehir İtfaiye ekipleri, kapanan logarları açma ve evlerdeki suları boşaltma çalışmalarını sürdürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.