Yol kenarında tabanca ile yaşamına son verdi

Yol kenarında tabanca ile yaşamına son verdi

Yol kenarında tabanca ile yaşamına son verdi Konya'da mobilya imalatçısı evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İbrahim Yalçın, girdiği bunalım sonucu şehrin atıklarının toplandığı Aslım Çöplüğü'ne giden yolda tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verd

Konya'da mobilya imalatçısı evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İbrahim Yalçın, girdiği bunalım sonucu şehrin atıklarının toplandığı Aslım Çöplüğü'ne giden yolda tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay saat 12.30 sıralarında Karatay İlçesi Aslım Çöplüğü yakınlarında meydana geldi. Yoldan araçlarıyla geçen vatandaşların, park edilmiş otomobilin yanında hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İbrahim Yalçın'ın aracını park ettikten sonra aşağıya inerek tabanca ile başına ateş edip yaşamına son verdiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcısı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İbrahim Yalçın'ın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.