Yine Nissan Navara satışa sunuldu! İşte fiyatı

Yine Nissan Navara satışa sunuldu! İşte fiyatı

Yeni Nissan Navara, Türkiye'de de satışa sunuldu.

Yeni Nissan Navara, Türkiye pazarında 3 yıl veya 100 bin kilometre üretici garantisiyle satışa sunuldu.

Markadan yapılan açıklamaya göre, yeni Navara için tamamen yeni helezon yay ve amortisörlü beş bağlantılı bir arka aks geliştirdi.

Bir dizi araç içi yeni teknolojinin de kullanıma sunulduğu Nissan Navara, daha çok SUV sınıfında kullanılan 4 kameralı Çevre Görüş Sistemi (AVM) ve elektronik sınırlı kaymalı diferansiyel (eLSD) ile donatıldı.

Hız Sabitleme Sistemi, Yokuş İniş Destek Sistemi (HDC), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), anahtarsız giriş ve geri görüş kamerası diğer güvenlik ve konfor ekipmanlarından.

Avrupa pazarının beklenti ve gereksinimleri doğrultusunda tasarlanan ve Nissan’ın Barselona’daki tesislerinde üretilen yeni Nissan Navara'da, verimliliği arttıran yeni motor ve aktarma organları da sunulurken, araçta dört tekerlekten çekiş sistemi de mevcut.

Ayrıca tüm Navara versiyonlarının taşıma ve çekme kapasitelerini geliştirilmiş. Tüm versiyonlarda 1 ton yük taşıma kapasitesine sahip yeni Nissan Navara'da, 3 bin 500 kilogram römork çekme kapasitesi bulunuyor.

Nissan Navara, yaz sonunda başlayıp sonbahara kadar uzanan zorlu test sürüşlerine tabi tutularak, Fransa'nın Lyon şehrinde düzenlenen törende "2016 Uluslararası En İyi Pikap Ödülü"nün de sahibi oldu.

Öte yandan Yeni Nissan Navarı'ın fiyatları, 79 bin 900 liradan başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.