Yılmazer'in Kardeşinden Tepki: Ağabeyimin Haramla İşi Olmamıştır

Yılmazer'in Kardeşinden Tepki: Ağabeyimin Haramla İşi Olmamıştır

Eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in kardeşi, bir gazetede ağabeyi ile ilgili çıkan habere isyan etti. Ağabeyi’nin oturduğu ev üzerinden yapılan yayınlarla karalanmaya çalışıldığını belirten...

Eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in kardeşi, bir gazetede ağabeyi ile ilgili çıkan habere isyan etti. Ağabeyi’nin oturduğu ev üzerinden yapılan yayınlarla karalanmaya çalışıldığını belirten Metin Yılmazer, "Bugüne kadar hiç evi olmamıştır. Emekli maaşı ve emekli tazminatı dışında başkaca da mal varlığı yoktur. Bugüne kadar asla haramla işi olmamış, dünya malına asla meyletmemiş, 4 çocuğunu helal kazançla büyütmüştür." dedi.

Sabah Gazetesi'nde bugün çıkan haberle ilgili aile olarak açıklama yapma gereği duyduklarını belirten Yılmazer, aylık kirası 7 bin lira olan ev, evin 750 bin dolarlık değeri ve evin bulunduğu alan ile ilgili belirtilen iddiaların hepsinin yalan olduğunu söyledi. Yılmazer, "Ağabeyim Ali Fuat Yılmazer, son 6 aydır Uskumruköy'de güvenliği olan bir sitede, bu arada yüzme havuzu ve sosyal tesisi olmayan, sitede kiracı olarak oturmaktadır. Evin aylık kira bedeli Sabah Gazetesi'nin verdiği gibi 7 bin lira değil, 2 bin 900 TL'dir." diyerek evin kira kontratını gösterdi.

Kardeş Yılmaz'en ağabeyinin daha önce açıkladığı mal varlığını da yeniden gazetecilerle paylaştı. Yılmazer, "Ağabeyim Ankara'da görev yaptığı yıllarda edindiği bir arsa payı ve kooperatif hissesi vardır. Çanakkale'nin bir ilçesinde 2-3 yıl kadar önce edindiği ve 20 bin liranın altında ödeme yaparak satın aldığı arsa vasfı taşımayan arazisi vardır. Ağabeyim bu araziyi almak için hayatı boyunca ilk defa o da 2 yıldır sahip olduğu otomobilini yaklaşık 14 bin liraya satarak elde etmiştir. Onun dışında hiç özel otomobili olmamıştır. Hala bir arabası yoktur. Bugüne kadar hiç evi olmamıştır. Emekli maaşı ve emekli tazminatı dışında başkaca da mal varlığı yoktur. Bugüne kadar asla haramla işi olmamış, dünya malına asla meyletmemiş, 4 çocuğunu helal kazançla büyütmüştür." dedi. Yılmazer'in sözleri polis ailelerinin alkışlarıyla kesildi.

KİRAYI ÖDEYECEK GÜCÜMÜZ ÇOK ŞÜKÜR VAR

Aile olarak ağabeyiyle hep gurur duyduklarını belirten Yılmazer, "Şu an gözaltında bulunan diğer vatan evlatları gibi o da bizim ailemizin gözbebeği ve kahramanıdır. Arkadaşları ile birlikte ülkenin önünü açacak, kelle koltukta çok büyük cesaret ve vatanseverlikle yaptığı operasyonlar bir çok kesimi ve derin odakları telaşlandırmış ve telaşlandırmıştır. Her daim ölüm tehditleri altında çalışmıştır. Emekliliği ile birlikte korumaları da elinden alınmıştır. Güvenlikli bir sitede oturmasını biz istedik o da kabul etmiştir. 6 kardeşiz, 2 bin 900 TL'lik kira bedelini ödeme gücümüz çok şükür vardır." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.