Yılmaz, “23 Nisan, çocuklarımıza sevgimizin ve güvenimizin bir ifadesidir

Yılmaz, “23 Nisan, çocuklarımıza sevgimizin ve güvenimizin bir ifadesidir

Özel Tedem Eğitim Kurumları Kurucu –Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, bu bayramın çocuklarımıza armağan edilmesinin en önemli sebebinin sevgimizin ve güvenimizin bir ifadesi olduğunu söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan  Özel Tedem Eğitim Kurumları Kurucu –Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, bu bayramın çocuklarımıza armağan edilmesinin en önemli sebebinin sevgimizin ve güvenimizin bir ifadesi olduğunu söyledi.  Teoman Yılmaz TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan Bayramını ülkemizde büyük bir mutluluk ve sevinçle kutladığımızı belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; İstiklal ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş, kader birliği yapmış aziz Türk milleti için bir kazanım günüdür. TBMM’nin kurulması ile egemenlik kayıtsız şartsız milletimize geçmiş ve Türk toplumu, kendi özgür iradesini kullanabilmenin bilinciyle yeniden şekillenmiştir. TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı bir kez daha büyük bir mutluluk ve sevinçle kutluyoruz. Atatürk ve silah arkadaşları, ülkemizin temellerini ve halkın egemenliğini, demokrasi harcıyla atarak aydınlık bir geleceğin kapılarını açmışlardır. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir sevinç ve gurur günüdür. Bütün bir ulusu tek bir hedef doğrultusunda kenetleyen bu anlamlı günün yıldönümünde, halkımızın iradesinin önünde hiçbir dış gücün, hiçbir engelin bulunmadığını ve bulunamayacağını bir kez daha yüksek sesle söyleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi

 

Türkiye Cumhuriyetinin Bağımsızlığının Teminatı Çocuklarımızdır

 

Çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı olduğuna dikkat çeken Teoman Yılmaz, “ Ulu Önder Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatının çocuklar olduğunu her fırsatta dile getirmiş, bu bilinçle TBMM’nin açıldığı böylesine önemli bir günü kıymetli yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi, onlara olan sevgimizin ve güvenimizin millet olarak bir ifadesidir. Bizlere emanet edilen; bağımsızlık, özgürlük, demokrasi ve barış kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan’ı Yüce Türk Milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın milletimize ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.