Yıldız pedallar Konya’da kampa girdi

Yıldız pedallar Konya’da kampa girdi

Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı sporcuları, Macaristan'da düzenlenecek "Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası" için Konya'da kampa girdi.

Milli Takım Antrenörü Ayhan Aytekin,  yaptığı açıklamada, Yıldızlar Türkiye Bisiklet Milli Takımı olarak 22-30 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Györ şehrinde gerçekleştirilecek Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'na hazırlık için Konya'da kampa girdiklerini söyledi.

Aytekin, şampiyonaya Yıldızlar Erkek A kategorisinde katılacaklarını belirterek, kampa 6 sporcunun katıldığını kaydetti.

Kampın 20 Temmuz'a kadar süreceğini ifada eden Aytekin, "Yaklaşık bir ay sürecek kamp programımızda, sporcularımızın performans ve mukavemetini arttırıcı antrenmanlar yapacağız. Yıldızlar 2017 Summer EYOF Yol Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Millilerin kampında Yıldız Erkek A kategorisinde, Hakkı Çeliker, Muhammet Ersin Akıl, Tahir Buğra Yiğit, Ali Altuntaş, Ramazan Sağlı ve Doğukan Abaza yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.