Yıldız Makine'den açıklama

Yıldız Makine'den açıklama

SF Yıldız Makine tarafından geçtiğimi günlerde çıkan bir uyuşturucu haberinde Yıldız Makine markalı ambalajların görünmesi üzerine bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde:

SF Yıldız Makine tarafından geçtiğimi günlerde çıkan bir uyuşturucu haberinde Yıldız Makine markalı ambalajların görünmesi üzerine bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde:

TÜM MÜŞTERİ , TEDARİKÇİ VE KAMUOYUNUN DİKKATİNE ,

26.07.2017 Tarihinde Yerel Ve Ulusal Basında Çıkan " Konya Ve Hatay'da Uyuşturucu Operasyonu " Konulu Haberler Üzerine Kamuoyunda Oluşan Olumsuz Yargıya Karşılık Görülen Zaruriyet Üzerine Yapılan Bir Basın Açıklamasıdır.

Öncelikle Olaylardan Bahsetmek istiyoruz.

Bir Müşteri Bizden ihracatta Kullanacağını Söyleyip Bir Miktar Sipariş Verdi. Bizde Tüm Müşterilerimize Yaptığımız Gibi Ürünleri Yıldız Makina Markalı Ambalajlarımızla Hazırlayıp Müşteriye Kendi Fabrikamızda Onun Getirdiği Bir Kamyona Teslim Ettik. Sonrasında Hatay Emniyeti Konya Emniyetine Bizim Sattığımız Pompaların içerisinde Uyuşturucu Madde Taşındığını Bildirmiş. Konya Emniyeti Bu Konuyla İlgili Bize Bilgi Verdi. Bizde Konya Emniyeti İle Koordineli Çalışarak Bu Örgütün Konya'daki Uyuşturucu Maddelerin Yakalanmasına Katkıda Bulunduk. Konuyla Alakalı Basında Çıkan Haberlerde Video Ve Resimlerde Markamızın Görülmüş Olmasından Dolayı Oluşan Yanlış Anlaşılmaların Önüne Geçmek İçin Bu Açıklamayı Yapıyoruz.

Uyuşturucu Ticareti İle Hiçbir Alakamız Olmadı Olamaz.

Sadece Ürünlerimiz Tamamen Bilgimiz Dışında Bu Kirli İş İçin Kullanılmıştır.

Geçmişte Olduğu Gibi Gelecekte De Tüm Güvenilirliğimiz İle İş Hayatımıza Devam Ediyoruz. Bu Vesile İle Bu Süreçte Bize Olan inançlarını Esirgemeyen Dostlarımıza Saygılar , Bu Durumu Fırsat Görüp Oluşturulan Olumsuz Algıya "Kendince" Katkıda Bulunduğunu Düşünen Ve Bunun İçin Zamanlarını Heba Eden Muhattaplarımıza Selamlarımızı Sunarız.

SF YILDIZ MAKİNA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.