Yıldız: Çekişmeli bir maç olacak

Yıldız: Çekişmeli bir maç olacak

Meram Kara Kartallar A Takım kaptanı İbrahim Yıldız hafta sonu oynanacak Ülküm Gençlikspor maçını değerlendirdi.

Meram Kara Kartallar A Takım kaptanı İbrahim Yıldız hafta sonu oynanacak Ülküm Gençlikspor maçını değerlendirdi. İki genç takımın karşılaşacağını belirten genç kaptan, çekişmeli bir mücadele olacağını söyledi. Konya Süper Amatör Kümenin 9. Haftasında ligin en genç iki takımı karşı karşıya gelecek. Altyapıya önem vererek genç oyuncularla ligde mücadele veren Meram Kara Kartallar ile Ülküm Gençlikspor hafta sonu karşılaşacak.

Meram Kara Kartallar takım kaptanı İbrahim Yıldız, Ülküm Gençlikspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Genç kaptan maçla ilgili, "Her iki takım için de zor ama eğlenceli bir maç olacağını düşünüyorum. İki takım da çok genç ve dinamik. Bu iki takım da enerjisini sahaya yansıtacağı için seyir zevki yüksek, heyecanlı bir maç olacak. Rakibimiz bizim gibi gençlerden oluşuyor ancak bizim avantajımız İkinci Amatör Küme ve Birinci Amatör Küme'de mücadele etmemiz. Bu iki lig bize büyük katkı sağladı, bize tecrübe kazandırdı. Tabi bir de bunun yanında takım arkadaşları olarak uzun yıllardan bu yana birlikte olmamız da bizim için ekstra bir avantaj sağlayacak. Ülkümspor 8 haftadan bu yana birlikte oynuyor ancak biz altyapıdan bu yana aynı arkadaşlarımızla birlikteyiz" İfadelerini kullandı.
Sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten İbrahim Yıldız, "Bütün takımlar sahaya galibiyet için çıkar. Hiçbir takım maçın favorisi olmasa da galibiyet için sahada olur. Biz de rakibimiz de galibiyet için sahaya çıkacağız. Bahsettiğim avantajlarımızı kullanarak galip gelmek istiyoruz. Geçen 8 haftada ligi iyi tanıdığımızı düşünüyorum. Bu tecrübemizi sahaya yansıtarak galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Ben takım kaptanı olarak tüm arkadaşlarıma bu noktada güveniyorum."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.