Yikob, Kamu İhale Kanunu Eğitimine Ev Sahipliği Yaptı

Yikob, Kamu İhale Kanunu Eğitimine Ev Sahipliği Yaptı

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik “Kamu İhale Kanunu Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı. YİKOB koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitime, Büyükşehir Belediyesi, ilçe...

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik “Kamu İhale Kanunu Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı.

YİKOB koordinasyonunda gerçekleştirilen eğitime, Büyükşehir Belediyesi, ilçe kaymakamlıkları ve belediyeleri, üniversiteler, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri Defterdarlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli ile Kırşehir, Sivas, Yozgat, Niğde ve Nevşehir’den kamu kurum ve kuruluşları çalışanları katıldı. Kamu İhale Kurumu Eğitim Dairesi Başkanlığı'nda görevli Grup Başkanı Nazım Kutlu, Kurum Müşaviri Kadir Şimşek ve Birim Şefi Kürşat Ersoy, 6552 sayılı İş Kanununun bazı maddeleri ile 4734 sayılı Kamu ihale Kanunu'nda ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu'nda yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İki gün süren eğitimde söz konusu kanunlarda yapılan değişiklikler ve bu değişikliklerin uygulamada neleri getireceği tartışılırken, katılımcıların uygulamaya ilişkin sorularına da eğitimciler tarafından cevaplar verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.