Yiğit Bulut ve İlnur Çevik'in TRT'deki programları sona erdi

Yiğit Bulut ve İlnur Çevik'in TRT'deki programları sona erdi

Cumhurbaşkanlığı danışmanları Yiğit Bulut ve İlnur Çevik'in TRT'de yaptıkları programlar sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, danışmanlarının televizyonlarda yaptıkları bazı açıklamalardan ve gazetelerde yazdıkları bazı yazılardan rahatsız olduğu zaman zaman gündeme gelmişti.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da, geçen günlerde danışmanların bundan böyle ekranda ve köşelerde olamayacağını iddia ederek, "İyi haber alan kaynaklarımın bildirdiğine göre Cumhurbaşkanı danışmanlarının televizyonlarda düzenli program yapmaları veya gazetelerde düzenli köşe yazıları yazmalarıyla ilgili yeni bir karar alınmış. Bu karara göre danışmanlar artık televizyonlarda düzenli program yapmayacaklar, gazetelerde düzenli köşe yazıları yazmayacaklarmış" demişti.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarına getirdiği iddia edilen bu yasak sonrası ilk adım TRT'den geldi.

TRT'de ekrana gelen ve Yiğit Bulut'un yorum yaptığı ‘Derin Analiz' bitirildi. Fulin Arıkan'ın sunumuyla TRT'de ekrana gelen ve İlnur Çevik'in yorum yaptığı ‘Dünya'nın Ekopolitiği' programı da yayından kaldırıldı.

Fulin Arıkan programının yayından kaldırıldığını sosyal medya hesabından, "Bazen her şey biter, yine başlar yeni baştan" sözleriyle duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum