Yht Hattında Mobil İletişimi Olanaklı Kılıyor

Yht Hattında Mobil İletişimi Olanaklı Kılıyor

İletişim şirketi Vodafone Türkiye, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında abonelerine hizmet vermeye başladı. Şirket, İstanbul-Ankara arasını 3,5 saate indiren hatta abonelerin mobil telefondan...

İletişim şirketi Vodafone Türkiye, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında abonelerine hizmet vermeye başladı. Şirket, İstanbul-Ankara arasını 3,5 saate indiren hatta abonelerin mobil telefondan aramalarını, internete girmelerini olanaklı kılıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:

“Vodafone Türkiye olarak Türkiye’nin uçtan uca dijital kalkınmasını mümkün kılmak için yatırımları artırarak Dijital Dönüşüm Hareketi’ni ilan ettik. Bu kapsamda iki senede 2 milyar lirayı aşkın yatırım planımızın olduğunu duyurduk. Şehirlerarası ulaşım ağlarını kullanan abonelerimiz Vodafone Türkiye’nin güçlü ağıyla iletişim hizmetlerinden özgürce faydalansın diye yer altı hatlarında Vodafone Türkiye GSM hizmetlerini verdik. İstanbul-Ankara arasını 3,5 saate indiren YHT hattında da abonelerimize Vodafone kalitesinde kesintisiz iletişim hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizi memnun eden, onların ihtiyaçlarına cevap veren, dünyanın en ileri teknolojisini sunan hizmet ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde Vodafone Grubu’ndan aldığımız cesaretle yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz ve teknolojinin küçük mucizelerini sunarak, ‘Türkiye’nin iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde, herkese ilham verme’ misyonumuzu devam ettireceğiz.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.