YGS giriş yerleri açıklandı ÖSYM duyuru

YGS giriş yerleri açıklandı ÖSYM duyuru

YGS sınav giriş yerleri ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden açıkladı. YGS sınav yerleri ve YGS sınav giriş belgeleri ÖSYM'de

YGS 2015 sınav giriş yerleri ÖSYM'nin internet sayfası ais.osym.gov.tr adresinden açıkladı. YGS giriş yeri öğrenme ve sınav giriş belgesi çıktısı alma linkine internethaber.com'dan ulaşabilirsiniz. YGS sınav yerleri ve sınav giriş belgesi çıktısı TC kimlik numarası ve aday şifresiyle yapılabilecek.

ÖSYM YGS Sınav Giriş Belgesi açıklamasına göre, 15 Mart'da yapılacak YGS'ye başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylara, giriş belgesi gönderilmeyecek. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren 2015-YGS sınav giriş belgesine, 14.00 itibarıyla T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM’nin internet adresinden erişebiliyor.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması, adayların, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına özen göstermesi ve bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekiyor.


 

Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret bulunmaması zorunlu olacak.

Giriş belgesini, fotoğraf görünür şekilde yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacak.

Adayların sınava girebilmeleri için giriş belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.