Yerli yıldız Ömer Ali

Yerli yıldız Ömer Ali

Ömer Ali Şahiner oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor. Yerli yıldız bu sezon çıktığı 34 maçta 4 gol 4 asist yaparak takımına skorer anlamda önemli katkıda bulundu

Atiker Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner performansını yükseltmeye devam ediyor. Sezona 3 kulvarda başlayan Atiker Konyaspor'un bu sezon en iyi isimlerinden biri olan Ömer Ali Şahiner, attığı ve atttırdığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Genç futbolcu oynadığı futbolla beğeni toplamaya devam ediyor. Atiker Konyaspor'un son oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında takımının 3.golünü atan Ömer Ali Şahiner, Spor Toto Süper Lig'deki 4.golünü dağıttı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 34 maça çıkan Ömer Ali Şahiner, 4 gol ve 4 asist yaparak takımına skorer anlamda  katkıda bulundu. Ömer Ali Şahiner, gösterdiği performansla birçok Avrupa takımının radarına girdi.

KULÜPLERİN RADARINDA

Eski adıyla Konya Şekerspor yeni adıyla Anadolu Selçukspor alt yapısından yetişen Ömer Ali Şahiner, attığı gollerle nam salmaya devam ediyor. Bu sezon Atiker Konyaspor forvet hattında sıkıntılar yaşayan Atiker Konyaspor’da  Ömer Ali Şahiner’in gösterdiği performans teknik heyette büyük sevinç yaşattı. Yeşil-beyazlı forma altında bek, ortasaha ve kanatlarda görev alan Ömer Ali Şahiner, Atiker Kohyaspor'un joker oyuncusu oldu. Ömer Ali, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa’da  birçok takımın radarına girdi. Ünlü Rus kulübü Zenit'in, İngiliz dev kulübü Leicester City'nin ve İspanyol kulüp Malaga'nın Ömer Ali'yi izlediği iddia edildi. Ayrıca Fenerbahçe'ninde Ömer Ali'yi izlediği yaz transfer döneminde ise Atiker Konyaspor'un kapısını çalacağı kulislerde konuşuluyor.

GEÇEN SEZONU GEÇTİ

Bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Atiker Konyaspor’da  Bajic, Dimitar Rangelov'dan sona golle takımın en skorer oyuncularından biri olan Ömer Ali Şahiner, geçen sezon attığı gol sayısını bu sezon geçti. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 33 maça çıkan Ömer Ali Şahiner 3 gol 6 asist yaparken bu sezon  4 gol atmayı başarırken 4'te asist yaptı. UEFA Avrupa Ligi’nde Deni Milosevic’in attığı golün asistini yapan Ömer Ali Şahiner, Avrupa’da da takımına skorer anlamda katkıda bulundu.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.