Yenimahalle’de Merhum Muhtarın Adı Verilen Park Açıldı

Yenimahalle’de Merhum Muhtarın Adı Verilen Park Açıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde 11 bin 466 metrekare alana sahip “Muhtar İrfan Yaman” parkını törenle açtı. 22 yıldır başarılı bir şekilde Macunlulara hizmet ederek, görevi başında vefat eden, Muhtar İrfan...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde 11 bin 466 metrekare alana sahip “Muhtar İrfan Yaman” parkını törenle açtı.

22 yıldır başarılı bir şekilde Macunlulara hizmet ederek, görevi başında vefat eden, Muhtar İrfan Yaman’ın isminin verildiği parkın açılışına Yaman’ın ailesinin yanı sıra, Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın, ATİSAN Başkanı Yaşar Özelge, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle renk kattığı açılışta Başkan Yaşar, “Macun’da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan modern konutların, anahtar teslimini yaparken sizlere park sözü vermiştim. Bugün merhum muhtarımızın adının bulunduğu bu parkı açarak, vermiş olduğum sözü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Herkesin çevre düzenlemesiyle, modern mimarisiyle, memnun olacağı sıcak bir yuvaya kavuşması için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşa iyi bir hizmet sunabilmek için titizlikle çalışıyoruz” dedi.

"SİYASETİ HALKA HİZMET İÇİN YAPIYORUM"

Gecekondu diye bir sorunun kalmayacağını belirten Yaşar, Yenimahalle’de bulunan gecekonduların tarihe gömüleceğini, ister işgalci olsun, ister hak sahibi olsun kimseyi mağdur etmeyeceklerini de söyledi. Siyaseti halka hizmet için yaptığını vurgulayan Yaşar, "Ben halkımı seviyorum. Yaptığım her hizmette heyecan duyuyorum. Heyecanını kaybetmiş hiçbir siyasetçinin başarı şansı yoktur. Yaptığım çalışmalarla Yenimahalle yalnız Ankara’da değil Türkiye’de bilinen bir mahalle haline geldi. Alt yapıda olsun, üst yapıda olsun, Yenimahalle’nin kaynaklarını doğru kullanarak nice güzel işlere imza atacağız. Sevdam halk sevdası, sevdam Yenimahalle sevdası." diye konuştu.

Açılış kurdelesini, Muhtar Yaman’ın eşi Aynur Yaman ve çocuklarıyla birlikte kesen Yaşar, içerisinde koşu yolu, çocuk fitness, yetişkin fitness, 2 adet çocuk oyun alanı, süs havuzları, çatılı piknik masaları, oturma duvarları ve pergole altı oturma yerleri bulunan parkı gezerek, parkın herkes için hayırlı olmasını diledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.