Yeni yönetim belli oldu!

Yeni yönetim belli oldu!

Atiker Konyaspor'da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Başkan Ahmet Şan güven tazelerken kulübün 1981 olan kuruluş tarihi 1922 olarak değiştirildi. Ayrıca yönetime önemli isimler dahil edildi

Atiker Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul dün gerçekleştirildi. Mevlana Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Konyaspor yönetim kurulu üyeleri ve delegeleri katıldı.

ALİ AKKANAT YÖNETİMDE

Divan Başkanlığını Remzi Ay'ın yaptığı genel kurulda Ahmet Şan tekrar seçilerek güven tazeledi. Ayrıca kulübün 1981 olan kuruluş tarihi 1922 olarak değiştirildi. Yeni yönetimde Güven Öten, Selçuk Aksoy, Selçuk Tuza gibi isimler yer almazken Ali Akkanat gibi önemli bir isim yönetimde yer aldı. Atiker Konyaspor dün gerçekleşen genel kurulda oluşan yeni yönetim şöyle: "Ahmet Şan, Ali Akkanat, Fatih Yılmaz, Ömer Korkmaz, Abdullah Şanlı, Mustafa Oral, Ali Karaçayır, Ahmet Baydar, Ali Kaya, Erhan Gökmen, Hüseyin Polat, Celalettin Çakıcı, Sefa Coşkun, Osman Dağ, Ömer Demirhan, Hasan Ali Ünlü, Mustafa Güncü, Mehmet Tosunoğlu, Ömer Zeren, Fatih Tınmaz ve Tayfun Yenikaynak." Disiplin Kurulu'nda Hasan Kılca, Hüseyin Çevik ve Mustafa Küçükmeral, Denetleme Kurulu'nda ise Mustafa Yayla, Remzi Ay ve Muzaffer Hançerli yer aldı.

TARİHE TANIKLIK ETTİK

Genel kurulda konuşan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, " Genel kurulumuzda tarih gözümüzde canlandı. Gerçekten duygulandım. Merhum olan ve takımda görev alan bütün başkanlarımıza, yönetim kurulumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün tarihe tanıklık ettik.Bizim iki hedefimiz var; Konya ismini tanıtmak ve Konyalı gençlere sporu sevdirmek. Konyasporumuz çok şükür iyiye gidiyor. Keşke bugün daha fazla kişi katılsaydı. Katılım sayısı çok az. Mayıs ayı sonunda yeniden bir toplantı yapacağız. 3 Temmuz'da bu kararı aldık. Olağanüstü Genel Kurul kararı ile tarihimizi değiştirdik. Bu süreci 3 Temmuz'da başlattık. Bu zamana tarihi değiştirmek nasip oldu.

AHMET SÜTCÜ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum