Yeni transferler umut verdi

Yeni transferler umut verdi

Süper Lig'in 20. haftasında İttifak Holding Konyaspor deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekipte yeni transfer Guilerhme Sitya veThuram ilk 11'de başlarken Robert Mak ise oyuna sonradan dahil oldu.

Konyaspor’da ilk forma şansını Antalyaspor deplasmanında bulan Breziyalı futbolcu Guilherme Sitya, gösterdiği performansla taraftarı sevindirdi Rakiplerine fırsat vermeyen ve ileri uçta oynadığı etkili oyunuyla yaptığı isabetli ortalarla Konyaspor’a ilerleyen haftalar için umut oldu

MAK DA SİFTAH YAPTI

İttifak Holding Konyaspor’un Antalyaspor deplasmanında yeni transfer Robert Mak da forma giydi.

Maça yedek başlayan Mak 55. dakikada sakatlanan Miya’nın yerine oyuna dahil oldu. Süre aldığı dönemde iyi işler yapmaya çalışan Robert Mak bir pozisyonda golle burun buruna gelmesine rağmen bu fırsatı iyi değerlendiremedi.

İlk maçının ardından konuşan tecrübeli oyuncu oynadığı için mutlu olduğunu ve kazanabilecekleri maçı beraberlikle bitirdiklerini söyledi. Kendisinin de net bir pozisyonu gole çeviremediğini ifade eden Robert Mak, “Transferim çok hız gelişti ve takımla 2 gün çalışma imkanı buldum. Maçta da oynama şansı yakaladım, ilk maçta oynadığım için mutluyum. İlerleyen haftalarda daha iyi performans sergileyeceğim. Deplasmanda 1 puan iyidir ancak, oyunumuza baktığımızda kazanabilirdik. Hızla puanları toplayıp takımı üst sıralara taşımak istiyoruz” dedi.

THURAM ÇALIŞKANLIĞI İLE DİKKAT ÇEKTİ

İttifak Holding Konyaspor’un yeni transferi Rogerio Thuram Ankaragücü ve Antalyaspor maçına ilk 11’de başladı. Tecrübeli oyuncunun hırslı ve istekli halleri Konyaspor taraftarını mutlu etti. Thuram Antalyaspor karşısında da çalışkanlığı ile taraftarlardan büyük alkış aldı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum