Yeni sistemle büyük Meram

Yeni sistemle büyük Meram

AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden Meram’ın en iyi şekilde faydalanacağını belirterek, “Meram’a hizmet aşkıyla doluyuz” dedi.

“Meram’a Değer” sloganıyla hizmet için yola çıkan AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, Türkiye’yi her alanda ileriye taşıyacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kalkınmışlık ve gelişmişlik açısından en iyi hissedileceği yerlerden birinin Meram olacağını söyledi.

HİZMET AŞKIYLA YOLA ÇIKTIK

16 Nisan Referandumu ve 24 Haziran Genel Seçimleri ile Türkiye’nin yeni bir büyüme ve gelişme hamlesi başlattığına dikkat çeken AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, hızlı karar alma mekanizması ile Büyük Türkiye hedefini de hızlandıracaktır. Bu bakımdan Meram’ı da gelişmişlik, kalkınmışlık noktasında hızlandırmak gerekmektedir. 16 yılda Türkiye’yi her alanda parlak bir ülke haline getiren AK Parti iktidarın da Meram hak ettiğini yeterince alamamıştır. Meram’ın yatırım ve hizmet anlamında makus talihini değiştirmek, 2023 Büyük Türkiye vizyonu çerçevesinde geleceğe hazırlamak için hizmet aşkıyla yola çıktık. Bu hizmet yolunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatlarımız bizi layık görürlerse Meram’ı kısa sürede büyük projelerimizle, hizmetlerimizle, yönetim anlayışımızla örnek gösterilecek bir ilçe konumuna getireceğiz” dedi.

SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM, HIZLI BÜYÜME

“Meram sevdalısıyız ve Meram’a hizmet aşkıyla doluyuz” diyen Zekeriya İncili, şunları kaydetti: “Bürokrasiyi azaltarak çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. Kapımız her daim açık olacak, herkese dokunacağız. Yatırım ajansı, yatırım şirketi, enerji yatırımı, teknoloji ve yazılım merkezi, ihtisas sanayi bölgeleri ile istihdam sorunu ortadan kalkacak. Mega Projeler Sayesinde alacağımız yatırımlarla az gelişmiş bölgeleri kalkındıracağız. Kentsel dönüşümde mağduriyetleri gidereceğiz. Şehrin kanaat önderleri ve tüm katmanlarından oluşan temsilcilerin bulanacağı, periyodik olarak toplanacak, tavsiye kararları sunabilecek bir istişare mekanizması oluşturulacaktır. Bu sayede sorunlar daha hızlı tespit edilecek ve herkesin üzerinde ittifak ettiği çözümlere ulaşılacaktır. Böylece birlik, beraberlik ve huzuru en üst seviyeye çıkarmaya gayret edilecektir.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum