Yeni Sezona 'Eğitimle' Hazırlandı

Yeni Sezona 'Eğitimle' Hazırlandı

Müşteri memnuniyetini artırmak için kurum içi eğitime önem veren NT Mağazaları, yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı. NT tüm yıla yayılan yoğun eğitim programıyla müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor....

Müşteri memnuniyetini artırmak için kurum içi eğitime önem veren NT Mağazaları, yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi hazırlıklarını tamamladı.

NT tüm yıla yayılan yoğun eğitim programıyla müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda çalışanların ürün bilgilerini zenginleştirmek için tedarikçilerin de desteğiyle ürün eğitimleri, perakendecilikte mağaza içinde çok önemli bir yeri olan kasiyerlere yönelik kasiyer eğitimleri, mağaza yöneticiler için yönetici gelişim eğitimleri, yeni mağaza yöneticileri yetiştirmek için yönetici adayı yetiştirme eğitimi veriliyor. NT ayrıca her yıl Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında okul alışverişi yoğunluğunu karşılayabilmek için istihdam ettikleri sezonluk çalışanlarını okul sezonuna hazırlamak için de eğitimler veriyor.

Konu ile ilgili bilgi veren NT Genel Müdürü Murat Kara, okul sezonuna aylar öncesinden hazırlanmaya başladıklarını söyledi. Kara, "Her yıl bir öncekinden daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için hem ürün portföyümüzü geliştiriyor, hem de personelimizi çok yoğun geçen okul alışverişi dönemine hazırlıyoruz. Bu anlamda tüm yıla yayılan eğitim programlarımızın faydasını okul alışverişi döneminde daha iyi gözlemliyoruz. Bu dönem aileler için gerçekten yorucu oluyor. Söz konusu yorucu alışveriş maratonunda aradığını güler yüzlü ve nitelikli bir personelden alabilmek aileleri hem mutlu ediyor hem de alışverişlerini çile olmaktan çıkarıyor. Bu yıl da okul alışverişi için NT’lere gelecek ziyaretçilerimiz alanlarında son derece yetkin, donanımlı ve güleryüzlü personelimizin yardımıyla rahat ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilecekler." diye konuştu.

Eğitimler kapsamında güler yüzlü davranmaya kadar her alanda özen gösterdiklerini kaydeden Kara, "Güler yüzlü hizmet sunma konusunu son derece önemsiyoruz. Gülümseme perakendenin anahtarıdır ve perakendecinin müşterisine satacağı ilk şeydir. Bu durumun perakende sektöründe ne kadar önemli olduğunun farkında olarak hazırlamış olduğumuz sıra dışı uygulamalarla çalışanlarımızın güler yüzlü hizmet konusunda bilinçli ve yetkin olmasını istiyoruz. Gülümsemek hayatın her alanında önemli olup özel hayatlarımızdaki sağlıklı ve mutlu ilişkiler için de gereklidir. Çalışanlarımızın gülümsemenin önemini kavrayıp bunu bir davranış haline getirmelerini özel hayatlarındaki mutlulukları için de çokça önemsiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, bu yıl 800 kişi Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında destek personel olarak NT’lerde istihdam ediliyor. Sezonluk personel istihdamının en çok olduğu iller İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Kayseri ve Denizli olurken bu personellerin eğitimleri de devam ediyor. Sezonluk personeller iş başı yapmadan önce hızlandırılmış oryantasyon ve satış eğitimlerinin ardından iş başı eğitimleriyle ailelerin okul alışverişlerini rahat bir şekilde yapmalarına yardımcı oluyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.